Rainbow Six Siege: Elite Zero (Sam Fisher)

"Este Sam Fisher. Eşti Sam Fisher"

0
150
Ascultă acest articol

Chiar dacă Splinter Cell este o franciză Ubisoft şi Sam Fisher deja există în Rainbow Six Siege ca operator, nume de cod Zero, era şi timpul ca şi el să primească un Elite pe măsură personajului. Skin-ul Elite THIRD ECHELON este exact Sam Fisher-ul din Splinter Cell 1 dar un pic mai actualizat. Un pic mai realist.

Este Sam Fisher. Eşti Sam Fisher

Ochelarii de nightvision original, trademark-ul Splinter Cell, îşi fac apariţia în acest bundle pe lângă costumul din primul joc modernizat dar nu exagerat. Alte 9 elemente se găsesc în acest bundle, precum skin-uri camo gri, diferite de orice există în joc până acum, pentru mitralieră SC3000K şi pentru MP7 dar şi pentru pistolul 5.7 USG şi distrugătorul de baricade GONNE-6. Cel mai interesant este că ARGUS LAUNCHER-ul lui Sam Fisher, acesta fiind „abilitatea” lui specială în Siege ca Operator, un pistol care lansează camere care pot vedea şi pe o parte şi pe cealaltă a unui perete distructibil dar şi al unui perete ce este ranforsat, a primit şi el un skin camo care arata foarte mişto şi care completează setul. Charm-ul chibi cu Sam Fisher atârnat este amuzant dar portretul este cel care dă tonul skin-ului. Este Sam Fisher. Eşti Sam Fisher.

Modelul cu care au mers pe Siege pentru Fisher, cel pe care îl numim Zero, este foarte mişto el de sine stătător, standard, chiar nu trebuia prea mult să îl faci să arate cool pe Sam Fisher, doar să îi adaugi barba şi o geacă mai groasă şi să pară un fel de „Rogue Agent”, retras dar recrutat pentru o ultimă misiune de a salva lumea. Diferenţa dintre skin-ul original şi acest Elite este că elite-ul pare să îl facă mai slab. Personajul pare să aibă mai puţin volum decât cu acea geacă originală. Nu ştiu şi nu cred că afectează hit-box-urile dar vizual este o diferenţă. Preţul acestui Elite este de 2160 credite R6 sau dacă ai battlepass-ul cumpărat ai 10% discount la el şi la cam toate de prin shop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.