Ascultă acest articol

Ubisoft revine cu unul din cele mai „experimentale” cross-over-uri pentru skin-uri în Rainbow Six Siege de până acum. WWE combinat cu Siege este ceva la care nu m-aş fi gândit niciodată însă asta am primit. Şi este la fix. Este un bundle sau două pachete, dacă se doreşte achiziţionat pe separat, cu două personaje foarte îndrăgite din lumea WWE. Legendarul Undertaker, în forma sa „The Return” când a reapărut în WrestleMania XX, cu trench-ul şi pălăria clasică Undertaker, pentru operatorul Blackbeard şi pentru Thorn, un operator îndrăgit de toţi jucătorii şi care nu prea a primit multe skin-uri, o avem pe „The Man” însăşi, Becky Lynch. Părul, outfitul tot este Becky Lynch 100% şi atitudinea lui Thorn este pe măsura skin-ului.

Fiecare pachet vine cu un background diferit şi un portret nou, Undertaker primeşte şi un charm cu un sicriu deschis, iar Becky două centuri WWE legate. Armele primesc şi ele skin-uri, MK17 CQB a lui Blackbeard primeşte un skin mov-albastru cu semnul şi numele lui Undertaker şi cum să nu, câteva fulgere albe. UZK50GI pe care o foloseşte Thorn în schimb primeşte un skin mai puţin pompos, gri cu galben şi cu logo-ul lui Becky Lynch „I AM THE MAN”. Tot ce pot spune este că se vede excelent în joc însă outfit-ul propriu zis iese în evidenţă. Părul roşcat şi outfit-ul negru cu galben sunt perfecte. Blackbeard mai merita şi el un pic de atenţie acum că lumea spune că a devenit viabil din nou (personal cred că întotdeauna a fost viabil doar ca lumea l-a uitat în marea de operatori pe care o avem în prezent) şi este cel mai potrivit să poarte imaginea lui Undertaker.

Singura problemă cu bundle-ul pe care o am este preţul. Deşi Ubisoft a fost generos şi ne-a oferit creditele pentru aceste skin-uri este vorba de un bundle mai scumpicel. Pentru pachetul cu ambele skin-uri va trebui să plătești 4080 de credite R6 sau pentru fiecare individual 2160 de credite R6. Este un cross-over şi este unul din cele mai „wacky” de până acum, deşi Siege are intern nişte skin-uri destul de „Wacky”, dar nu este vorba de un bundle sau skin-uri Elite. Cu toate acestea spuse, acest bundle/skin-uri se găsesc în magazinul jocului pentru cine este interesat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.