Forza Horizon 5 primește un upgrade de performanță, 5 noi titluri primesc DLSS 2 iar noi unelte sunt disponibile pentru dezvoltatori și presă

0
381
Ascultă acest articol


Cu peste 280 de jocuri și aplicații îmbunătățite de DLSS disponibile astăzi, este clar că NVIDIA DLSS este adoptat foarte rapid. De fapt, DLSS 3 accelerează acum performanța în 29 de jocuri lansate, o rată de adopție de 7 ori mai rapidă decât a lui DLSS 2 în primele 6 luni de la lansare. Ca urmare a conferinței GDC 2023, toți dezvoltatorii au acum access la plugin-uri DLSS 3 și NVIDIA Streamline pentru a putea adăuga tehnologia bazată pe AI în jocurile lor. De asemenea, îmbunătățim aceste unelte pentru presă pentru a putea face review tehnologiei DLSS.

Săptămâna aceasta, lista cu jocuri DLSS continua să se extindă cu Forza Horizon 5, Deceive Inc., Tchia, Gripper, Smalland: Survive the Wilds și The Last of Us Part I, care primesc upgrade de performanță DLSS.

Forza Horizon 5 primește upgrade de performanță cu DLSS 3 astăzi

Șoferi de Forza Horizon 5, porniți motoarele! DLSS 2 accelerează gameplay-ul în Forza Horizon 5 încă din 8 noiembrie 2022, cu 84% dintre gamerii RTX jucând cu DLSS ON. Cel mai nou update ajunge astăzi și vine cu DLSS 3 și Reflex în Forza Horizon 5. Atunci când este activat, DLSS 3 permite plăcilor video GeForce RTX din seria 40 să spargă bariera de 120 FPS la 4K cu fiecare setare la maxim.

Cu DLSS3, DLSS 2 și NVIDIA Reflex, gamerii GeForce RTX vor beneficia de experiența definitive în Forza Horizon 5, îmbunătățit cu ray tracing și spor de performanță bazat pe AI.

Lista de jocuri cu DLSS crește cu 5 noi titluri

Cu plugin-urile DLSS 3 disponibile pentru Unreal și Unity, iar documentația pentru integrare disponibilă public pe NVIDIA Developer webpage, DLSS 2 poate fi adăugat în jocuri chiar și într-o zi, oferind milioanelor de gameri GeForce RTX o experiență superioară. Această ușurință în integrare și bazare mare de instalare fac DLSS să fie o opțiune majoră pentru dezvoltatori de încorporat în jocuri, lucru care duce la o adopție majoră a tehnologiei DLSS 2 în toate tipurile de jocuri, de la AAA până la jocuri indie făcute de o singură persoană.

Cele mai noi titluri cu DLSS 2:

  • Deceive Inc. – Disponibil acum cu DLSS 2
  • Tchia – Disponibil acum cu DLSS 2
  • Smalland: Survive the Wilds – se lansează mâine în Early Access cu DLSS 2 (29 martie)
  • Last of Us Part 1 – se lansează azi cu DLSS 2 (28 martie)
  • Gripper – Primește upgrade cu DLSS 2 săptămâna aceasta (29 martie)

DLSS Frame Generation disponibil astăzi pentru toți dezvoltatorii

Suportul pentru DLSS crește rapid, și este pe cale să primească un boost.

Săptămâna trecută la GDC, NVIDIA a făcut DLSS Frame Generation disponibil public pentru dezvoltatori pentru a putea fi integrat în jocuri și aplicații. Lansarea publică a plugin-urilor DLSS Frame Generation va permite și mai multor dezvoltatori să adope tehnologia care sporește numărul de cadre pe secundă. DLSS Frame Generation este acum disponibil de accesat și prin intermediul NVIDIA Streamline, un framework open-source, cross-vendor care simplifică integrarea tehnologiei de super resolution în jocuri și aplicații 3D.

Comparațiile de imagini cu DLSS devine și mai bună cu NVIDIA ICAT Video Analysis Enhancements

NVIDIA Image Comparison & Analysis Tool (ICAT) ajută pe oricine să analizeze cu ușurință calitatea imaginii dintre capture de ecran sau clipuri video, și funcționează pe orice PC cu Windows. Este critic pentru a ajuta presa să determine setările atunci când vor să facă analiză asupra calității imaginii. Cu cel mai nou update, există acum suport pentru formate video HEVC pentru comparație și abilitatea de a exporta analiza sub forma unui clip video.

NVIDIA ICAT permite utilizatorilor să compare până la 4 capturi de ecran sau clipuri video, cu slider, unul lângă celălalt, și cu zoom aproape la nivel de pixeli. Poți alinia comparațiile spatial și temporal, poți examina diferențele și poți trage concluziile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.