O nouă aventură: GeForce NOW aduce titluri de la Bandai Namco Europe în cloud, printre care și seria Little Nightmares

0
355

JoiaGFN urează bun venit celor de la Bandai Namco Europe în cloud, pornind o nouă aventură împreună, alături de o serie de titluri populare precum seria Little Nightmares și 11-11 Memories Retold.

Little Nightmares este o celebră serie de jocuri de tip puzzle-platformer care au loc într-o lume întunecată și de coșmar. Bucură-te de serie cu ușurință datorită abilității de a te a juca pe mai multe tipuri de dispozitive, fără a fi nevoie să te gândești la timpi de descărcare sau specificații de sistem. Enhanced Edition pentru Little Nightmares II vine și cu RTX ON pentru un extra strop de realism de care se pot bucura membri Ultimate și Priority.

De asemenea, avem o nouă modalitate de stream pentru membri Ultimate. Streaming 4K nativ prin GeForce NOW – fără a fi nevoie de o consolă separată – este acum disponibil pe anumite televizoare Smart LG 2023 pentru membri Ultimate în peste 80 de țări. Joacă-te peste 1000 de jocuri la rezoluție 4K, începând chiar cu nou lansatul Ray Tracing: Overdrive Mode pentru Cyberpunk 2077.

Cu noi metode de streaming și noi jocuri perfecte pentru sesiuni de gaming, se anunță un weekend plin pentru utilizatorii de GeForce NOW. Lista completă de jocuri poate fi găsită mai jos:

  • MORDHAU (lansare nouă pe Epic Games Store, gratuit pe 13 aprilie)
  • DE-EXIT – Eternal Matters (lansare nouă pe Steam, 14 aprilie)
  • 11-11 Memories Retold (Steam)
  • canVERSE (Steam)
  • Get Even (Steam)
  • Little Nightmares (Steam)
  • Little Nightmares II (Steam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.