Ascultă acest articol


Ubisoft îşi încearcă norocul din nou. Acum câteva zile am avut şansa să particip la un briefing super secret în care ne-au fost prezentate tot felul de detalii picante despre noul joc numit X-Defiant.

Ce e X-Defiant?

Un shooter cooperativ care adună echipe/personaje din jocuri Ubisoft. Vorbim de operatori sau personaje cu abilităţi din lumea Splinter Cell, Watch Dogs sau The Division. Un shooter rapid cu două puncte forte:

Gunplay şi Teamwork

Armele par eficiente la prima vedere. Pe lângă ele ai fiecare echipă cu personajele lor care au şi alte funcţii speciale. De la camuflaj la aruncătoare de flăcări. Dar armele sunt pe primul loc în combinaţie cu viteza unui shooter de acest gen. Munca în echipă intervine şi ea pe locul doi în acest joc unde în diferite moduri echipa ta trebuie să iasă câştigătoare. Un control eficient al armelor, dar şi o compoziţie de echipă bună pare să schimbe total direcţia unui meci de X-Defiant. Pe lângă arme, munca în echipă şi personajele din francizele cunoscute, sumedenia de hărţi unde se vor duce luptele, sunt şi ele inspirate tot din jocuri Ubisoft precedente. Nu mai ştiu să spun dacă sunt 14 sau 16 însă comparativ cu alte jocuri numărul este destul de mare, iar dacă mai luăm în calcul şi diferitele moduri de joc, X-Defiant promite să fie mai ambiţios decât alte încercări ale celor de la Ubisoft până în prezent.

Ai de ales între 5 facțiuni: Libertad, Phantoms, Echelon, Cleaners și DedSec cu care vei lupta în moduri de joc precum Linear și Arena, iar armele se vor putea personaliza cu peste 40 de atașamente. Tot ce rămâne este să încercăm closed-beta, care va avea loc în perioada 13 – 25 aprilie, să vedem care este treaba cu X-Defiant cu adevărat.

X-Defiant va sosi pe Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, PC și Amazon Luna și va avea suport Cross-Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.