AGON by AOC își asigură locul 1 în topul mondial al celor mai importante branduri de monitoare pentru gaming

0
377
Ascultă acest articol


AGON by AOC anunță că este brandul numărul 1 de monitoare pentru gaming, așa cum reiese din raportul IDC Quarterly Gaming Tracker pentru trimestrul al patrulea din 2022. AGON by AOC, brandul AOC dedicat gaming-ului, și-a depășit concurenții, asigurându-și primul loc pe piața mondială a monitoarelor pentru gaming, datorită tehnologiilor de ultimă generație oferite precum MiniLED și DisplayHDR 1400, a performanțelor excepționale (cu rate de reîmprospătare de până la 360 Hz) și angajamentului de a oferi cea mai bună experiență de joc. În ultimul an, AGON by AOC a lansat cea de-a 5-a generație de monitoare AGON, cu un design nou, panouri rapide cu timpi de răspuns mici, și a introdus, de asemenea, tehnologii noi în gama AGON PRO.

”Suntem încântați să fim brandul de top de monitoare de gaming din lume. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul incredibil al scenei de gaming și al clienților din întreaga lume care au încredere în expertiza noastră de a oferi produse excepționale la un preț foarte bun. Pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm, ne angajăm să aducem pe piață produse inovatoare și de ultimă generație, adaptate la preferințele comunității noastre diverse de jucători.”, precizează Anna Stefańczyk, AOC Global Marketing Lead

AGON by AOC oferă o gamă cuprinzătoare de monitoare pentru jocuri, care se adresează unui public larg de jucători prin cele trei subcategorii:

  • AOC GAMING: Concepute pentru gameri ocazionali, aceste monitoare se potrivesc jucătorilor cu diferite grade de îndemânare, de la creatori de conținut și streameri la cei care se bucură de emoția explorării și aventurii. Gama AOC GAMING pune accentul pe importanța experienței de joc în sine, oferind diverse opțiuni care se adresează diferitelor interese ale jucătorilor. Gama oferă o abordare axată pe valoare pentru a oferi monitoare de înaltă calitate și performanță unui public masiv de gameri începători, dar și intermediari, cu produse precum renumitele monitoare 24G2SPU/BK, 25G3ZM/BK sau U28G2XU2/BK.
  • AGON: Concepută pentru jucătorii obișnuiți și pentru jucătorii hardcore, gama AGON se adresează utilizatorilor competitivi care aspiră să devină eroi pe scena jocurilor, asemenea streamerului lor preferat sau jucătorilor de top din esports. Cu un design premium și caracteristici suplimentare utile, monitoarele AGON excelează în furnizarea unei experiențe de joc perfecte și captivante pentru titlurile multiplayer de esports, cum ar fi jocurile de tip shooter și MOBA. Cea de-a 5-a generație de monitoare AGON oferă cel mai recent monitor AG325QZN/EU de 32 de inci cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz și timpi de răspuns de până la 1 ms GtG, permițând jucătorilor competitivi să își dezlănțuie adevăratele capacități cu reflexe rapide și decizii rapide.
  • AGON PRO: Create pentru jucătorii de top, monitoarele AGON PRO sunt destinate creatorilor de conținut de nivel înalt, influencerilor și sportivilor profesioniști, cum ar fi renumitele echipe G2 Esports, RNG și Furia Esports sponsorizate de AGON by AOC, care necesită cea mai bună tehnologie de gaming. Monitoarele AGON PRO oferă o experiență de neegalat pentru titlurile populare de jocuri competitive de tip shooter sau MOBA, iar AGON PRO oferă și monitoare personalizate, cum ar fi AG275QXL – League of Legends. Modelele AGON PRO sunt echipate cu tehnologii de ultimă oră, cum ar fi iluminarea de fundal MiniLED pentru a obține o luminozitate de 1000 nits (peak)  și zone cu iluminare variabilă (AG274QZM), sau rate de reîmprospătare ridicate de până la 360 Hz și instrumente profesionale, cum ar fi NVIDIA Reflex Analyzer (AG254FG). Datorită funcțiilor încorporate, precum un comutator KVM și conectivitatea USB-C (AG324UX), aceste modele îmbunătățesc productivitatea pentru creatorii de conținut și profesioniști, în timp ce suplimentele incluse, cum ar fi Screen Shield (în modelele selectate) sau controlerul QuickSwitch, îmbunătățesc considerabil experiența de joc, fie pe scena la turneelor de esports, fie în confortul propriei camere de zi. Generația a 6-a de monitoare AGON PRO va aduce tehnologii mult așteptate de gamerii din întreaga lume.

AGON by AOC se angajează să caute neîncetat inovația, asigurându-se că jucătorii sunt echipați cu cele mai bune instrumente pentru a domina adversarii în jocurile preferate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.