Sony anunță noul TA-AN1000 – amplificator AV home theatre 8K pe 7.2 canale, cu 360 Spatial Sound Mapping

Noul amplificator AV TA-AN1000 beneficiază de noi funcții, oferind o experiență imersivă pentru filme, jocuri și multe altele.

0
464
Ascultă acest articol


Sony lansează TA-AN1000 – un nou și foarte așteptat amplificator AV 8K pe 7.2 canale cu 360 Spatial Sound Mapping. Cel mai recent model oferă noi caracteristici, inclusiv 360 Spatial Sound Mapping pentru o experiență de vizionare imersivă și suport pentru cele mai recente formate video, inclusiv 8K și 4K120, pentru o experiență realistă, cinematografică.

O experiență cinematografică autentică, acasă  

Amplificatorul TA-AN1000 dispune de tehnologia revoluționară 360 Spatial Sound Mapping de la Sony pentru a crea o experiență cinematografică cu adevărat unică și incredibil de imersivă. Funcția 360 Spatial Sound Mapping are capacitatea de a plasa mai multe difuzoare virtuale în jurul camerei, pentru a crea un spațiu de ascultare mai larg, pentru o experiență cinematografică mai autentică, acasă.      

Prin folosirea informațiilor referitoare la poziționare măsurate de Digital Cinema Auto Calibration IX (D.C.A.C. IX) de la Sony, sunt generate mai multe boxe virtuale în jurul utilizatorilor, astfel încât iubitorii de cinema pot auzi exact fiecare respirație, pas și cuvânt, ca și cum ar fi parte din scena respectivă. D.C.A.C. IX, cea mai recentă tehnologie de calibrare automată dezvoltată de Sony, poate corecta distanța, unghiul, presiunea sonoră și răspunsul în frecvență al fiecărui difuzor prin măsurarea poziției acestuia în 3D, cu ajutorul microfonului de calibrare. Acesta funcționează împreună cu Auto Phase Matching, care aliniază faza diferitelor difuzoare. Asta înseamnă că utilizatorii pot compensa amplasarea dificilă a boxelor, întârzierile în redarea sunetului sau schimbarea de fază, simțindu-se complet învăluiți într-un film. 

Amplificatorul TA-AN1000 creează gama de difuzoare ideală pentru orice sistem home theater cu 360 Spatial Sound Mapping, precum și cu suport pentru cele mai recente formate audio, inclusiv Dolby Atmos® și DTS:X®.

Imagini de înaltă calitate pentru filme și gaming

Utilizatorii se pot bucura de filme într-un mod cu totul nou, datorită includerii HDR10, HLG, Dolby Vision???? și a noului suport pentru formate 8K și IMAX® Enhanced pe TA-AN1000. Calitatea originală a imaginii este păstrată atunci când este redată prin TA-AN1000, astfel încât cinefilii vor fi complet învăluiți de conținutul preferat. 

Jocurile video sunt, de asemenea, mult mai palpitante și mai realiste. TA-AN1000 suportă acum cele mai recente formate, cum ar fi 4K120, Variable Refresh Rate (VRR) și Auto Low Latency Mode (ALLM) în HDMI 2.1, pentru mișcări mai fluide și mai clare, pentru o experiență de gaming mai bună. 

TA-AN1000 transmite, de asemenea, Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode pe televizoarele BRAVIA compatibile pentru o experiență de gaming mai bună pe PlayStation 5. 

Aduceți muzica la viață

Utilizatorii se pot bucura de un nou mod ascultare cu 360 Reality Audio pentru o experiență cu adevărat captivantă în timpul unui spectacol live sau al unei sesiuni de audiție direct din studio. De asemenea, pot experimenta muzica exact așa cum au compus-o artiștii, cu ajutorul funcției High-Resolution Audio, pentru o precizie și mai mare. TA-AN1000 suportă și redarea nativă DSD (Direct Stream Digital), fără conversie, astfel încât conținutul DSD poate fi savurat pe deplin fără a pierde nimic din calitatea originală. 

În plus, TA-AN1000 oferă acces ușor la aplicațiile muzicale. Utilizatorii pot conecta cu ușurință dispozitive inteligente la amplificator prin Bluetooth®, dar și servicii precum Spotify ConnectTM, Chromecast , Apple Airplay 2 și Works with Sonos . Așadar, nu a fost niciodată mai ușor sau mai convenabil pentru fanii muzicii să se bucure de artiștii lor favoriți. 

Funcționează perfect cu televizoarele și boxele Sony

Atunci când este conectat la un televizor BRAVIA cu Acoustic Centre Sync , amplificatorul TA-AN1000 combină sunetul de la televizor cu cel de la boxa centrală pentru a crea o experiență incredibilă sound-from-screen. Astfel, dialogul va părea că provine direct de la personajele de pe ecran, creând o experiență mult mai imersivă.

TA-AN1000 se integrează, de asemenea, perfect în meniul BRAVIA Quick Settings, permițându-le utilizatorilor să modifice caracteristici precum câmpul sonor al amplificatorului doar cu ajutorul telecomenzii televizorului. De asemenea, aceștia pot utiliza aceeași telecomandă pentru a controla volumul televizorului, asigurând un control rapid și ușor al produsului, fără a fi nevoie de mai multe telecomenzi. 

Configurarea amplificatorului TA-AN1000 este cum nu se poate mai ușoară, datorită noii și intuitivei configurări ghidate. De la poziționarea boxelor, până la configurarea unor zone separate în casă, TA-AN1000 facilitează realizarea unui sistem perfect. 

În plus, TA-AN1000 se poate conecta fără fir la boxele opționale de la Sony, inclusiv la sateliții wireless SA-RS5 și SA-RS3S și la subwooferele wireless SA-SW5 și SA-SW3. Subwoofer-ul wireless opțional (SA-SW5 / SA-SW3) va adăuga un sunet de bass puternic, iar un difuzor opțional din spate (SA-RS5 / SA-RS3S) oferă și mai multe senzații cinematografice, inclusiv sunet care vine direct din spatele privitorului.

Proiectat în mod susteanabil 

Sony se angajează să utilizeze mai puțin plastic în produsele și ambalajele sale. Amplificatorul TA-AN1000 utilizează plastic reciclat special dezvoltat în mai multe părți ale produsului, pentru a permite performanțe acustice superbe, reducând simultan impactul asupra mediului. Aproximativ 95% din ambalaje sunt realizate din hârtie reciclată și materiale pe bază de hârtie pentru a reduce la minimum utilizarea plasticului. 

Preț și disponibilitate

TA-AN100 va fi disponibil începând cu luna iunie 2023, la un preț de aproximativ 4.935 RON. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.