Conectează-ți contul pentru a avea acces mai rapid la jocuri. Alte noi jocuri vin pe GeForce NOW

0
579
Ascultă acest articol

Cu toate veștile bune despre jocuri din perioada aceasta a anului, ediția de astăzi din joiaGFN vorbeste despre cum poți să accesezi jocurile cu ușurință. Mai mult, două noi lansări în aceeași zi cu lansarea oficială sunt disponibile săptămâna aceasta, iar Ubisoft Forward urmează pe 12 iunie.

Conectat

Membrii au putut să beneficieze de abilitatea de a conecta GeForce NOW direct la conturile lor de Steam, Epic sau Ubisoft. Începând de astăzi, pentru a putea accesa jocurile Ubisoft Connect este necesară conectarea GeForce NOW cu contul de Ubisoft, o singură dată, astfel încât înregistrarea să se facă pe toate dispozitivele, iar utilizatorii să se bucure de gaming.

Pe lângă sincronizarea cu librăria de jocuri, gamerii pot găsi jocurile cu ușurință și să sară direct în acțiunea, în special cu abonamentele Ultimate sau Priority, care au access prioritar la servere. Mai mult, fără timpi de descărcare sau nevoia spațiului de stocare locală, gaming-ul pe GeForce NOW nu a fost niciodată mai ușor.

Misiunea: Mai multe jocuri

Pregătește-te să te joci cel mai nou conținut care se lansează săptămâna aceasta – Year 5 pentru Tom Clancy’s The Division 2 de la Ubisoft. Sezonul 1, intitulat „Broken Wings” aduce Descent, un nou mod de joc în care jucătorii pornesc fără echipament, perkz sau specializări și le deblochează pe măsură ce parcurg jocul. Așteaptă-te la mai mult conținut pentru Year 5 pe GeForce NOW.

Iar acum să trecem la jocurile de săptămâna aceasta:

  • Amnesia: The Bunker (lansare nouă pe Steam)
  • Harmony: The Fall of Reverie (lansare nouă pe Steam, 8 iunie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.