Ascultă acest articol


CD PROJEKT RED a anunțat că expansiunea pentru Cyberpunk 2077, Phantom Liberty, este acum disponibilă în format digital pe Xbox Series X|S, PlayStation 5 și pe PC prin intermediul Steam, GOG, Epic Games Store și GeForce Now.

Phantom Liberty este o expansiune plină de acțiune și suspans pentru Cyberpunk 2077, oferind o poveste complexă, un nou district de explorat, un arbore de abilități noi, noi misiuni și quest-uri secundare, arme și obiecte noi, precum și activități adiționale rejucabile în acest mediu open-world.

Phantom Liberty este rezultatul a multor ani de muncă grea din partea tuturor echipelor noastre“, a declarat directorul jocului, Gabe Amatangelo. “În timpul primei noastre aventuri în Night City, nu ne așteptam să ne afecteze atât de mult această experiență. De atunci, am învățat multe, dar un lucru nu s-a schimbat niciodată – pasiunea noastră pentru crearea de jocuri. Phantom Liberty este cel mai bun exemplu al acelei pasiuni.

Jucătorii vor prelua din nou rolul lui V, un cyberpunk disponibil pentru angajare, care este aruncat în lumea întunecată a spionajului. Ei vor întâlni o nouă distribuție de personaje, inclusiv agenți secreți veterani, politicieni vicleni și mercenari sângeroși. V va fi însoțit de agentul secret al NUSA, Solomon Reed (Idris Elba), pentru cea mai dificilă misiune a lor – una plină de alegeri dificile și multe întorsături de situație.

Phantom Liberty îi aduce pe jucători în Dogtown – cel mai periculos district din Night City, condus de traficantul de arme și războinicul Kurt Hansen. În plus față de noi misiuni și personaje, districtul oferă și lupte cu șefi noi, activități open-world rejucabile sub formă de airdrop-uri și misiuni de curierat și multe altele de descoperit.

Ca parte a expansiunii, jucătorii vor avea acces și la peste 100 de obiecte noi (vehicule, arme, îmbrăcăminte și cyberware) precum și la un întreg arbore de abilități Relic cu beneficii unice, care aduc și mai multă libertate și flexibilitate în personalizarea stilului de joc.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty este disponibil acum pe Xbox Series X|S, PlayStation 5 și PC prin intermediul GOG, Steam, Epic Games Store și GeForce Now.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.