EA Sports dezvăluie noutățile lunii octombrie pentru F1 23

Bucurați-vă de rezultatul FORMULA 1 LENOVO JAPANESE GRAND PRIX 2023 cu un nou "Pro Challenge" cu Max Verstappen.

0
357
Ascultă acest articol


Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) anunță o nouă serie de actualizări ale jocului și provocări inspirate din realitate pentru EA SPORTS™ F1® 23, care vor pune la încercare abilitățile jucătorilor dacă vor să câștige obiecte unice în cadrul jocului. Adăugarea sezonului F2™ 2023 va aduce noi oportunități de curse, iar noua actualizare a elementelor sportive va aduce îmbunătățiri designului monoposturilor pentru a se potrivi cu schimbările recente din realitate. Mai multe “Pro Challenges” vor permite fanilor să concureze împotriva ambasadorilor EA SPORTS Max Verstappen și Charles Leclerc în mai multe Grand Prix-uri pe parcursul lunii octombrie.

“Am colaborat îndeaproape cu echipele de Formula 1 pentru a aduce îmbunătățiri elementelor noastre sportive. Fiecare echipă a adus modificări unice monoposturilor, cuprinzând geometria, caroseria și sponsorii, pentru a se asigura că fanii se bucură de cea mai autentică experiență de curse F1. În plus, suntem încântați să anunțăm că jucătorii pot participa acum la sezonul palpitant de 14 runde din Formula 2, concurând împotriva unor piloți de renume precum Théo Pourchaire, Frederik Vesti și Ayumu Iwasa”, a declarat Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters.

În fiecare lună, “F1® World” vine cu noi provocări de gameplay, care îi ajută pe jucători să interacționeze cât mai bine cu sportul pe care îl iubesc. Iată ce îi așteaptă pe fani în octombrie:

  • În perioada 26 septembrie – 2 octombrie, jucătorii vor putea concura într-o cursă rapidă împotriva campionului mondial, Max Verstappen*. Cei care îi vor depăși timpul de 1:28:177 vor câștiga în joc casca sa specială FORMULA 1 LENOVO JAPANESE GRAND PRIX 2023, care prezintă noul logo EA SPORTS™ FC înainte de lansarea sa mondială din 29 septembrie. Alte Pro Challenges includ FORMULA 1 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023 (16-23 octombrie), FORMULA 1 GRAN PREMIO DE LA CIUDAD DE MÉXICO 2023 (23-30 octombrie) și FORMULA 1 ROLEX GRANDE PRÊMIO DE SÃO PAULO 2023 (30 octombrie-6 noiembrie).
  • Un nou update va fi lansat pe 16 octombrie, care include adăugarea sezonului F2™ 2023 gratuit pentru toți jucătorii, lansarea actualizării elementelor sportive pentru monoposturi, precum și campionii F1 Esports, inclusiv Lucas Blakeley, campionul actual al Formula 1® Esports Series 2022, care își vor face debutul cu titlul de Icons.
  • Funcția “Replay Events” pentru FORMULA 1 QATAR AIRWAYS QATAR GRAND PRIX 2023, FORMULA 1 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023 și FORMULA 1 GRAN PREMIO DE LA CIUDAD DE MÉXICO 2023 va permite fanilor să retrăiască cursele, preluând controlul oricăruia dintre cei 20 de piloți în replici ale Grand Prix-urilor, de pe poziții identice pe grilă.
  • “Scenario Events” curatoriate de studio, cu  Nico Hülkenberg (între 17 și 22 octombrie) și Sergio Perez (între 23 și 30 octombrie).

Pe lângă faptul că pot concura pe fiecare circuit al sezonului 2023 cu toate echipele și cu toți piloții, jucătorii se pot imersa în povestea Formula 1® în “Braking Point 2”, captivantul mod narativ din F1® 23, scriindu-și propria istorie prin intermediul modurilor single și multiplayer, inclusiv prin popularul “My Team”.

Pentru mai multe informații despre F1® 23, un joc oficial al FIA Formula One World Championship™, disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC, prin EA App, Epic Games Store și Steam, puteți accesa site-ul și canalele sociale ale jocului Formula 1. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.