Hasbro și Marvel se aliază pentru a aduce personaje și povești populare din universul Marvel în Magic: The Gathering

printr-un acord pe mai mulți ani și seturi multiple

0
489
Ascultă acest articol


Hasbro a anunțat astăzi o extindere a relației sale de lungă durată cu Marvel. Împreună, Hasbro și Marvel vor dezvolta produse colectabile și seturi de bază pentru jocul cu cărți de schimb (trading cards) Magic: The Gathering. Primul set de bază Magic bazat pe personajele preferate ale fanilor Marvel și pe povești epice va apărea la nivel global în 2025, cu seturi noi și interesante pentru fani de toate generațiile de colectat și jucat.

Hasbro va continua să ofere noi modalități pentru consumatori să-și exprime entuziasmul față de Marvel prin colecția de produse de crossover Universes Beyond a Magic: The Gathering. “Suntem extrem de mândri să colaborăm cu Marvel pentru a aduce personajele sale iconice fanilor din întreaga lume în moduri noi,” a declarat Cynthia Williams, președintele Wizards of the Coast și Hasbro Digital Gaming. “Aceste seturi de bază vor construi pe tradiția de a încorpora personaje preferate de fani și elemente de la mărci de talie mondială în Magic: The Gathering.”

Cărțile de schimb au fost întotdeauna parte din ADN-ul Marvel, deci această colaborare duce această experiență la un cu totul alt nivel,” a declarat Dan Buckley, președintele Marvel Comics și Franchise. “Cu profunzimea pe care poveștile noastre și personajele noastre o aduc în discuție, nu putem să așteptăm ca fanii să vadă cum Universul Marvel se traduce perfect în jocul din aceste produse și seturi Magic: The Gathering pentru anii care urmează.”

Această colaborare cu Marvel se bazează pe includerea altor branduri populare pentru a se alătura listei în creștere a produselor de crossover Universes Beyond pentru Magic: The Gathering.

Magic: The Gathering este jocul original de cărți de schimb, iar jocul său strategic și recompensator, personajele captivante și lumi fantastice au distrat și bucurat fanii de mai bine de 30 de ani. Cu peste 50 de milioane de fani până în prezent, Magic este un fenomen mondial publicat în mai mult de 150 de țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.