ZOWIE prezintă mouse-ul de gaming wireless U2 pentru eSports

Mouse-ul wireless U2 pentru eSports oferă agilitate și performanță de durată

0
382
Ascultă acest articol


ZOWIE, brandul BenQ de echipamente profesionale pentru eSports, anunţă lansarea modelului wireless U2, un mouse ce vine cu o formă complet nouă, dezvoltat pentru a satisface cerințele jucătorilor competitivi. U2 se mândrește cu un design special, curbat spre interior pe ambele părți, care se adresează jucătorilor ce preferă o prindere de tip Claw. În plus, U2 dispune de un receptor wireless îmbunătățit pentru o stabilitate superioară a semnalului. De asemenea, piciorușele au fost reproiectate pentru a asigura o alunecare cat mai rapidă. 

La ZOWIE, fiecare formă nouă este supusă unor cercetări meticuloase. Înainte de fiecare lansare de produs sunt realizate teste de utilizare a prototipurilor. Prin valorificarea experimentelor din știința sportului, se pot evalua mai obiectiv diverse propuneri de design. 

Având un design curbat spre interior pe ambele părți, U2 oferă o aderență stabilă în timpul ridicării mouse-ului. Designul curbat din partea stângă împreună cu curbura generală a spatelui, reduce unghiul degetului mare și susține o viteză mai mare de clic cu degetul arătător. Curbura din partea dreaptă facilitează plasarea ușoară a degetului inelar, promovând o exercitare echilibrată a forței pe ambele părți ale mâinii pentru o stabilitate îmbunătățită în timpul mișcării mouse-ului. Prin experimentarea diferitelor forme și poziții, butoanele laterale ale U2 sunt poziționate ergonomic pentru a facilita accesul degetului mare.

Pentru a îmbunătăți experiența wireless, noul receptor cu care vine echipat mărește amprenta recepției către mouse, ceea ce îmbunătățește recepția semnalului. Astfel, noul receptor poate minimiza în mod eficient interferențele cauzate de semnalele provenite de la alte periferice, acest lucru reducând la minimum căderile de cadre și blocajele din timpul jocului, iar transmisia este una stabilă și de calitate.

U2 încorporează senzorul Pixart 3395, renumit pentru performanțele sale, iar piciorușele Skatez au fost mărite pentru a crea o zonă de contact mai mare și o alunecare mai fină. 

Informațiile privind disponibilitatea din diferite regiuni vor fi împărtășite pe canalele de socializare ale BenQ. Pentru mai multe informații referitoare la U2, Type E Black și Type E White, vă rugăm să consultați site-ul ZOWIE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.