EA SPORTS anunță prima Team of the Year din EA SPORTS FC

TOTY masculin și feminin vor fi disponibile în EA SPORTS FC 24 începând cu 19 ianuarie

0
391
Ascultă acest articol


Astăzi, Electronic Arts, Inc. a dezvăluit EA SPORTS FC™ Team of the Year (TOTY), inclusiv prima echipă feminină TOTY Final XI, care onorează cele mai bune jucătoare din 2023. Atacanții, atât în jocuri masculine, cât și cele feminine, vor fi disponibili în EA SPORTS FC 24 începând cu 19 ianuarie, urmați de mijlocași (21 ianuarie) și fundași și portari (23 ianuarie). 

Team of The Year al jucătoarelor
GK – Mary Earps (Anglia) – Manchester United MID – Aitana Bonmatí (Spania) – FC Barcelona
DEF – Ona Batlle (Spania) – FC Barcelona MID – Alexia Putellas (Spania) – FC Barcelona
DEF – Wendie Renard (Franța) – Olympique Lyonnais MID – Lena Oberdorf (Germania) – VfL Wolfsburg
DEF – Millie Bright (Anglia) – Chelsea ATT – Caroline Graham Hansen (Norvegia) – FC Barcelona
DEF – Sakina Karchaoui (Franța) – Paris Saint-Germain ATT – Sophia Smith (Statele Unite) – Portland Thorns FC
  ATT – Sam Kerr (Australia) – Chelsea

 

Team of The Year al jucătorilor
GK – Alisson Becker (Brazilia) – Liverpool MID – Jude Bellingham (Anglia) – Real Madrid
DEF – Jeremie Frimpong (Olanda) – Bayer 04 Leverkusen MID – Kevin De Bruyne (Belgia) – Manchester City
DEF – Virgil van Dijk (Olanda) – Liverpool MID – Rodri (Spania) – Manchester City
DEF – Rúben Dias (Portugalia) – Manchester City ATT – Kylian Mbappé (Franța) – Paris Saint-Germain
DEF – Theo Hernández (Franța) – AC Milan ATT – Erling Haaland (Norvegia) – Manchester City
  ATT – Lionel Messi (Argentina) – Inter Miami

 

“Este o onoare să fac parte din Team of The Year Final XI alături de acești jucători incredibili”, a declarat Erling Haaland, atacantul lui Manchester City. „Să primești un premiu care a fost votat de fani înseamnă foarte mult; îi apreciez enorm pe toți cei care au votat, vă mulțumesc!”

„Este incredibil să fiu recunoscută de fani și să mă aflu printre unele dintre cele mai bune jucătoare din lume”, a declarat Alexia Putellas, de două ori câștigătoare a Ballon d’Or Féminin. „Să fac parte din prima echipă Team of The Year feminină este o onoare imensă de care sunt foarte mândră”.

Cei mai votați jucători ai acestei campanii au fost Alexia Putellas, care s-a regăsit în 84% din echipele feminine trimise, și Jude Bellingham de la Real Madrid, care a apărut în 74% din echipele masculine. În top 3 s-au clasat Kylian Mbappé (66%) și Virgil Van Djik (66%) la masculin și Aitana Bonmatí (77%) și Caroline Graham Hansen (66%) la feminin.

„Mulțumesc foarte mult fanilor care m-au votat să fac parte din Team of The Year a acestui an”, a declarat mijlocașul lui Real Madrid, Jude Bellingham. „Știu că o mulțime de jucători incredibili au făcut parte din echipele anterioare ale TOTY XI și este întotdeauna o onoare să fac parte din această listă.”

„Este un sentiment extraordinar să știu că fanii m-au votat pentru a face parte din Team of The Year”, a declarat Sam Kerr, atacantul lui Chelsea. „Sunt câțiva jucători incredibili în această ediție, așa că este un adevărat privilegiu să mă regăsesc printre ei”.

Echipa masculină TOTY este disponibilă acum în EA SPORTS FC Online și va fi accesibilă și  în EA SPORTS FC Mobile începând de joi, 25 ianuarie.

EA SPORTS FC™ 24 este disponibil acum pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch™. Puteți purta jocul de renume mondial mereu în buzunar, EA SPORTS FC Mobile fiind disponibil pe App Store și Google Play Store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.