Ascultă acest articol


Storyteller de succes și artist în Adobe, Esteban Toro a veni În NVIDIA Studio pentru a ne arăta seria emoționantă intitulată „Cinematic Portraits”.

Toro a utilizat noua funcție Enhance Speech alimentată de AI care va sosi curând în Premiere Pro alături de laptopul său cu GeForce RTX 4090 pentru a spori claritatea și calitatea înregistrărilor vocale pentru seria sa, făcându-le să sune ca și cum au fost înregistrate profesional. Noua funcție este cu 75% mai rapidă pe plăcile video de laptop GeForce RTX 4090 decât pe un RTX 3080 Ti.

Mai mult, demo-ul tehnic Chat with RTX care permite utilizatorilor să personalizeze informații din propriile fișiere și din propriul conținut prin conectarea datelor lor la un large language model pe PC-uri alimentate de RTX pentru AI generativ local și sigur. Demo-ul este disponibil pentru descărcare acum pentru cei care dețin o placă video RTX seria 30 sau 40.

Nu uita, GTC-ul în persoană s-a întors! Nu rata șansa de a te conecta între 18 și 21 martie cu alți creatori de conținut și unde poți afla ce urmează în materie de inteligență artificială și accelerated computing. Înregistrează-te astăzi pentru participare în persoană sau virtuală pentru acces la peste 600 de sesiuni, printre care și o serie de sesiuni despre creare de conținut cu OpenUSD și AI generativ, alături de peste 200 de exponate și multe oportunități unice de networking.

Accesează pagina de blog În NVIDIA Studio pentru a afla mai multe detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.