A început primul sezon din Skull and Bones

Valurile furibunde au cuprins lumea piraților.

0
171
Ascultă acest articol


Ubisoft tocmai a lansat primul sezon din cel mai nou joc al lor, Skull and Bones. Sezonul, denumit „Raging Tides” este disponibil din 27.02.2024 și este gratis. De la lansarea inițială din 13.02.2024, jocul a setat al doilea cel mai mare record pentru retenție al studioului, o medie de 4 ore jucate zilnic de jucători.

Planurile celor de la Ubisoft este de a oferi conținut nou jucătorilor, pentru a-i ajuta să își crească imperiul și să facă față noilor provocări. În primul sezon al jocului, Raging Tides, jucătorii îl vor înfrunta pe legendarul Lord al piraților, Philippe La Peste, și corabia sa, La Potence. Aceasta va da startul unor schimbări amețitoare ce vor afecta lumea din Skull and Bones.

Pe lângă îmbunătățiri aduse calității vieții din joc, Sezonul 1 a introdus conținut nou precum:

  • Tides of Terror: Evenimente sezoniere ce vor crește în dificultate și modul principal în care jucătorii îl vor înfrunta pe La Peste și Flota Ciumei. Evenimentele vor culmina într-un eveniment global în care jucătorii vor asedia fortăreața temutului Lord, Bastionul Ruinat, iar asediul se va termina cu o luptă epică cu La Peste.
  • Evenimente Globale Noi: Jucătorii vor întâlni nave de război de elită de la megacorporații precum DMC (Opwelling) sau grupări locale precum Clanul din Fara (Mizerja). Convoaie de comerț vor transporta bunuri valoroase de-a lungul rutelor comerciale din Oceanul Indian.
  • Noi recompense: Jucătorii pot să participe în vânători noi care vor culmina în lupte epice cu legende terifice precum Vasul Fantomă (Rode Maangodin) ce bântuie oceanul sau monstrul îngrozitor (Zamaharibu) ce trage pirații în adâncuri.
  • Noi recompense în clasament: Arme devastatoare și echipament mai puternic.
  • Season Pass-ul Contrabandistului: 3 căi din care jucătorii pot alege pentru a obține obiecte și schițe noi pentru personalizarea corabiei. Jucătorii vor avea acces și la obiecte cosmetice ce pot fi cumpărate cu resurse și Bucăți de Opt. Varianta Premium a pass-ului are obiecte de cosmetică în plus și o modenă premium pentru achiziționarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.