Noul joc Paranormal Activity va fi lansat în 2026

Vestita franciză a „înregistrărilor recuperate” revine

0
278
Ascultă acest articol


Franciza Paranormal Activity va avea un joc nou, ce va fi lansat în 2026 de către DreadXP – distribuitorul jocului horror The Mortuary Assistant.

Jocul ne va prezenta o poveste nouă și detalii noi legate de lumea din faimosul univers horror împreună cu o grafică ce emulează stilul înregistrărilor recuperate (found footage) ce definesc seria de filme. Proiectul celor de la DreadXP va fi lansat pe mai multe platforme și va include o versiune avansată a „Sistemului de Bântuire” (Haunt System), ce va se va adapta comportamentului jucătorilor și va promite experiențe unice bazate pe acțiunile și reacțiile jucătorilor.

Regizorul jocului va fi Brian Clarke (DarkStone Digital), care este director creativ și co-director al distribuitorului DreadXp și principalul dezvoltator al jocului The Mortuary Assistant.

Genul horror al filmelor tip înregistrare recuperată a avut un oarecare succes în 1999 cu lansarea filmului The Blair Witch Project iar în 2007 succesul a venit datorită lansării primului film al francizei Paranormal Activity, care are 7 filme până în acest moment și care au generat încasări de $800 mil. la Box Office.

Brian Clarke a declarat că succesul și experiența din The Mortuary Assistant îl va îndruma pentru crearea unor noi moduri de a speria jucătorii în jocul ce va rezulta din colaborarea cu cei de la Paramount Game Studios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.