Încearcă Cyberpunk 2077 gratuit!

Pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S, disponibil între 28 martie și 31 martie.

0
263
Ascultă acest articol


CD PROJEKT RED anunță un trial gratuit al jocului Cyberpunk 2077 pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S, disponibil între 28 martie și 31 martie.

Jucătorii care nu au experimentat încă Cyberpunk 2077 vor putea să-l încerce gratuit pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru gameri să pătrundă în lumea viitorului întunecat și să simtă ce are de oferit RPG-ul premiat al CD PROJEKT RED.

Trial-ul gratuit Cyberpunk 2077 va fi disponibil între 28 martie, ora 8:00 AM PDT și 31 martie, ora 11:59 PM. Oferind cinci ore de gameplay nelimitat, posesorii de console PlayStation 5 și Xbox Series X|S vor putea juca trial-ul fără taxe suplimentare sau abonamente*.

În timpul perioadei de trial gratuit, jucătorii vor avea acces la jocul de bază, care include toate actualizările anterioare, precum revoluționarul Update 2.0 ce aduce schimbări majore în gameplay și noi funcționalități precum arborii de abilități și beneficii redesenate, combaterea vehiculelor, un nou sistem de poliție și multe altele. De asemenea, jucătorii vor putea experimenta Update 2.1, care a introdus un sistem de metrou complet funcțional, capacitatea de a asculta posturi de radio din joc în afara vehiculelor prin intermediul radioportului, vehicule noi și multe altele. După ce trial-ul gratuit se încheie, jucătorii care decid să achiziționeze Cyberpunk 2077 își vor avea progresul transferat în mod transparent la versiunea completă a jocului.

Toți cei noi în Night City pot profita de câteva sfaturi incluse în ghidul oficial al jocului pregătit de CD PROJEKT REDdisponibil pentru descărcare gratuită.

Pentru mai multe informații despre tot ce ține de Cyberpunk 2077, vizitați site-ul oficial.

*Termenii de utilizare și accesul la trial-ul gratuit Cyberpunk 2077 pot varia în funcție de regiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.