Cyberpunk 2077: Phantom Liberty PAX East 2024 Panel disponibil acum Online

0
270
Ascultă acest articol


Directorii și dezvoltatorii cheie ai CD PROJEKT RED au prezentat o incursiune în culisele producției jocului Cyberpunk 2077: Phantom Liberty în cadrul unui panel de la PAX East 2024 pe 23 martie, care acum este disponibil pentru toți pe YouTube.

Printre participanți s-au numărat Directorul de Joc Gabriel Amatangelo, Directorul de Joc Asociat Paweł Sasko, Directorul Creativ Igor Sarzyński, Designerul Principal de Quest-uri interimar Sarah Gruemmer și Directorul de Artă a Mediului Kacper Niepokólczycki, cu moderatorul Blessing Adeoye Jr. de la Kinda Funny Games.

Discuția a început cu o retrospectivă a programului încărcat de lansare a jocurilor video din 2023 și cum Phantom Liberty a căutat să se remarce: „Am simțit că avem ceva unic, ceva ce nimeni altcineva nu are. Desigur, este un RPG, dar am mers într-o direcție foarte specifică cu el și una unică de asemenea, cu genul de spionaj-thriller. Deci, am știut: ‘desigur, multă competiție’, dar și că avem ceva ce nimeni altcineva nu are,” a spus Directorul Creativ Igor Sarzyński.

Discuția a inclus, de asemenea, idei despre procesul de producție, abordarea „da, și” pe care directorii au utilizat-o în echipele lor, easter Eggs care i-au surprins în timpul jocului, experiența lor în jurul lansării și recepției jocului, și o privire în viitor cu Project Orion, succesorul Cyberpunk 2077.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.