Nemira a deschis o linie directă cu San-Ti (din Problema Celor Trei Corpuri)

Află răspunsuri la frământările tale. Frecvența este deschisă până pe 21 aprilie.

0
506
Ascultă acest articol


Editura Nemira a reușit să stabiliească o legătură directă cu rasa San-Ti. Astfel, în exclusivitate, editura oferă la dispoziție până pe 21 aprilie un număr de WhatsApp la care îi poți contacta pe San-Ti pentru frământările tale legate de univers.

Accesează acest link pentru a afla răspunsuri din altă lume la întrebările tale. Ai răbdare, îți vor răspunde.

Editura Nemira este locul în care găsești ediția tradusă în română a romanului The Three-Body Problem / Problema Celor Trei Corpuri (de Liu Cixin), cartea ce stă la baza serialului Netflix omonim despre care toată lumea vorbește astăzi. Ba chiar poți cumpăra pachetul „Amintiri din trecutul Terrei ce conține trei volume ale autorului Liu Cixin.

Dacă nu ești convins să urmărești încă serialul citește aici părerea pe care ne-a lăsat-o nouă primele episoade. Cei care au văzut deja serialul și au chiar mai multe curiozități decât înainte să-l înceapă, pot afla de aici lucruri interesante din culise.

Redacția MovieNews.ro a avut de asemenea plăcerea de sta de vorbă cu Alex Sharp, actorul care-l interpretează pe Will Downing, unul dintre personajele serialului, cu ocazia unui interviu în exclusivitate pe care îl poți citi chiar acum.

Tu ce întrebări ai pentru San-Ti? Ne vei dezvălui în comentarii ce ai aflat de la ei?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.