SEGA dezvăluie cea de-a doua sărbătoare anuală a fanilor cu Fearless: Year of Shadow

0
285
Ascultă acest articol


SEGA a anunțat cea mai recentă campanie Fearless: Year of Shadow pentru a sărbători fanii extraordinari ai lui Sonic și Shadow. Anul trecut, SEGA a lansat campania Fast. Friends. Forever, program care a evidențiat legătura specială pe care Sonic și prietenii Tails, Knuckles și Amy Rose o împărtășesc cu fanii lor.

În acest an, accentul se mută pe celălalt arici preferat, Shadow, care va juca în viitorul joc SONIC X SHADOW GENERATIONS, precum și în filmul mult așteptat, “Sonic the Hedgehog 3“, care va apărea în cursul acestui an. Campania celebrează ceea ce înseamnă să fii neînfricat și să accepți Shadow-ul din tine, înfruntând cu curaj orice provocăre.

Pentru a da startul campaniei, am creat un trailer de lansare îndrăzneț, cu muzică originală care celebrează ariciul întunecat și curajul fanilor noștri. Aruncați o privire la trailer-ul de mai jos.

Fearless: Year of Shadow continuă pe tot parcursul anului cu o varietate de activități pline de acțiune și suspans, precum:

 • Turneul motocicletelor – Descoperă motocicleta personalizată inspirată de Shadow, care va apărea la MotoGP și nu numai! Rămâneți pe fază pentru cursele viitoare și urmăriți site-ul Fearless pentru mai multe locații!
  • MotoGP – Veniți să vedeți motocicleta lui Shadow la standul nostru din MotoGP Fan Zone în acest weekend în Austin, TX și în Marea Britanie în luna august. Participați la evenimentul mondial cu motocicletele Fearless. Biletele pot fi achiziționate aici!
 • Sonic x Shadow Generations
  • Shadow the Hedgehog s-a întors alături de cei doi arici Sonic în SONIC X SHADOW GENERATIONS, o colecție complet nouă, cu două experiențe unice! Joacă-te în rolul lui Shadow the Hedgehog într-o campanie cu o poveste nouă și abordează misiuni 2D și 3D împreună cu Classic și Modern Sonic într-o versiune nouă și remasterizată a jocului SONIC GENERATIONS.
 • Evenimente pentru jocuri mobile
  • Joacă evenimentele mobile Fearless din Sonic Forces și Sonic Dash pentru a obține variante puternice ale lui Shadow, inclusiv Super Shadow, Vampire Shadow, Sir Lancelot și Dragon Hunter Lancelot!
 • LEGO
  • Fanii lui Shadow the Hedgehog pot crea povești nesfârșite cu setul de jucării LEGO® Sonic the Hedgehog™ și pot realiza un plan de evadare amuzant Shadow the Hedgehog!
 • Turneul mondial Sonic Symphony
  • Trăiește magia celor mai mari momente ale lui Sonic pe marele ecran cu o trupă rock și o orchestră simfonică live. Turneul mondial va cuprinde partiturile originale ale lui Shadow împreună cu unele dintre cele mai tari momente ale sale pe ecran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.