Furiosa: Saga Mad Max – Biletele sunt disponibile în avans

0
209
Ascultă acest articol


Cu un pas mai aproape de mult așteptata lansare, fanii seriei Mad Max își pot asigura deja un loc în fața marelui ecran și pot achiziționa în avans bilete pentru grandioasa producție FURIOSA: SAGA MAD MAX, disponibilă doar în cinematografe din 22 mai.

Fie că preferă imaginea spectaculoasă din IMAX, experiența scaunelor 4DX, sunetul inegalabil în Dolby Atmos sau pura emoție colectivă a marelui ecran, cinefilii au șansa de a-și asigura cele mai bune locuri la cinema cu trei săptămâni înainte de lansarea filmului. Programul în avans pentru vizionarea  “Furiosa: Saga Mad Max” este deja disponibil, iar biletele pot fi achiziționate de pe site-ul cinematografelor, direct de la casele de bilete.

Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth sunt protagoniștii filmului “Furiosa: Saga Mad Max” regizat de prodigiosul George Miller, laureat cu Oscar. Producția marchează revenirea la universul distopic creat de Miller în urmă cu mai bine de 30 de ani, odată cu seria “Mad Max”. Regizorul adaugă aventurii o nouă poveste autentică, plină de acțiune care dezvăluie originile controversatului personaj feminin introdus în “Mad Max: Drumul Furiei”.

În timp ce omenirea e pe cale de dispariție, tânăra Furiosa este răpită din sânul familiei și cade pradă unei bande nemiloase, condusă de Warlord Dementus. Gonind în viteză prin deșert, ei dau peste o așezare subordonată lui Immortan Joe. În timp ce acești doi tirani se luptă pentru putere, Furiosa trebuie să supraviețuiască multor provocări pentru a putea ajunge înapoi acasă.

Un proiect Warner Bros. Pictures și Village Roadshow Pictures, distribuit la nivel național de către Vertical Entertainment, filmul “Furiosa: Saga Mad Max” are premiera pe marile ecrane din țară începând cu 24 mai, în format 2D subtitrat, dar și formatele speciale IMAX, 4DX și Dolby Atmos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.