Crux Publishing vă invită la evenimentul Întâlnire în Taverna Eroilor la Bookfest 2024

0
430
Ascultă acest articol


Editura Crux Publishing vă invită la evenimentul Întâlnire în Taverna Eroilor, organizat în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest (Romexpo, 29 mai-2 iunie 2024), sâmbătă, 1 iunie, de la ora 14.00, la standul propriu (A 17).

Dacă doriți să călătoriți în lumi (mai mult sau mai puțin) fantastice, editura Crux vă așteaptă să vă alăturați eroilor sărbătoriți cu această ocazie. De la barbari fioroși și detectivi excentrici, la tineri frământați care caută răspunsuri sau aventurieri care trebuie să salveze lumea, Taverna Eroilor este un loc în care imaginația și divertismentul sunt la ele acasă.

Ce se întâmplă în Taverna Eroilor și cu cine vă întâlniți acolo?

Evenimentul va începe cu mult-așteptata lansare a volumului 1 din Integrala Conan Barbarul de Robert E. Howard.

Cine nu a auzit de legendarul Conan, eroul ale cărui fapte de vitejie ne țin cu sufletul la gură de generații întregi? Alături de scriitorul George Cornilă, coordonatorul colecției Howard, veți pătrunde în lumea periculoasă și plină de magie a Hyboriei, cu o oprire scurtă în cetatea Xuchotl.

Integrala Conan Barbarul de Robert E. Howard cuprinde nuvelele: Cuie roșii, O vrăjitoare se va naște, Misterul fântânii blestemate, Phoenix pe o sabie și Turnul Elefantului.

Dar asta nu e tot. Evenimentul Întâlnire în Taverna Eroilor va continua cu discuții despre alte trei volume lansate de Crux Publishing în 2023.

Descoperiți secretele din spatele unor povești care i-au ținut pe cititori lipiți de pagini anul trecut. Se vor discuta romanele Confesiunile domnului Freejoy (Andrei Mazilu & Andreea Sterea) și Caietul psihopatului, de Ștefan Bolea, nu fără a face o incursiune și în universul magic al Nlithiei, pe insula Kelesia (Marginea lumii, de Mircea Țara).

Taverna Eroilor va fi gazda unei atmosfere electrizante, unde poveștile vor prinde viață alături de invitații speciali ai editurii Crux Publishing: scriitorii Andrei Mazilu, George Cornilă și Mircea Țara, scriitoarele Doina Roman și Alexandra Medaru, traducătoarea și jurnalista culturală Iulia Dromereschi și directoarea editurii Crux, Andreea Sterea, care va și modera evenimentul.

Așadar, dacă vreți să aflați mai multe despre volumele Integrala Conan Barbarul, Confesiunile domnului Freejoy, Caietul psihopatului și Baladele Nlithiei 5 – Marginea lumii, Crux Publishing vă așteaptă la standul A 17, sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 14.00!

Pachete speciale, reduceri și surprize pentru copii și tineri

Editura Crux Publishing pregătește și câteva surprize pentru toți cititorii (mai mari sau mai mici) cu ocazia Zilei Copilului. Pe toată perioada târgului (29 mai – 2 iunie), la standul Crux, copiii și tinerii cu vârsta până în 18 ani se vor bucura de câteva mici surprize în plus față de discount-urile oferite la toate titlurile și seriile de autor!

Mai mult, toți vizitatorii și fanii Crux vor găsi pachete de cărți (plus accesorii!) special create pentru a fi savurate sau oferite cadou!

Vă dăm întâlnire, așadar, la Bookfest 2024, la standul editurii Crux Publishing, sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 14.00, pentru a ne bucura împreună de literatură fantastic de bună și un eveniment literar care va face deliciul cititorilor de toate vârstele!

Nu uitați că volumul Integrala Conan Barbarul este disponibilă pentru precomenzi cu reducere și semn de carte până pe 1 iunie inclusiv!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.