Devolver celebrează aniversarea de 15 ani cu reduceri masive

"Sărbătorește-ți distribuitorul preferat cumpărând jocurile noastre" - Devolver

0
214
Ascultă acest articol


Devolver Digital, distribuitorul cu renume care se află în spatele unora dintre cele mai bune jocuri indie din lume, sărbătorește 15 ani de când a dat lovitura cu mama tuturor vânzărilor pentru editorii Steam. În perioada 16 – 23 mai, jucătorii tineri și bătrâni pot profita de reduceri obscen de generoase la jocurile Devolver Digital, chiar și la cele pe care le-au promis părinților îngrijorați că nu le vor cumpăra niciodată.

Vânzarea fără precedent de anul acesta cu ocazia celei de-a 15 aniversare a Devolver pe Steam Publisher Sale, oferă un număr de-a dreptul ridicol de jocuri de pe lista eclectică, inclusiv simulatorul de culte Cult of the Lamb (40% reducere), premiatul roguelike de groază cu cărți de joc Inscryption (50% reducere), puzzle-ul filozofic The Talos Principle II (40% reducere) și jocurile de succes recent lansate Children of the Sun și Pepper Grinder (20% reducere).

Jucătorii își pot umple coșurile cu reduceri istorice la jocurile clasice Devolver, cum ar fi GRIS și APE OUT (80% reducere), Return to Monkey Island și Wizard With a Gun (50% reducere), SLUDGE LIFE 2 (40% reducere) și Disc Room (75% reducere). De asemenea, Wizard With a Gun va putea fi încercat gratuit pe Steam pe toată durata promoției.

Pentru a intensifica și mai mult sărbătorirea celei de-a 15-a aniversări, o serie de bloguri de prezentare din trecut vor împânzi site-ul oficial al Devolver, ducându-ne într-o călătorie a amintirilor pentru a acoperi subiecte fierbinți, cum ar fi tricourile, coloanele sonore, trailerele, site-urile web și spațiile de evenimente preferate ale echipei de-a lungul anilor. Fiecare nou articol va apărea zilnic pe site-ul Devolver Digital pe toată durata vânzării.

Devolver’s 15th Anniversary Steam Publisher Sale este doar micul nostru mod de a le mulțumi tuturor fanilor care ne-au pus jocurile pe lista de dorințe!