Mânuiește puterea DLSS în Ghost of Tsushima: Director’s Cut, Die By The Blade și altele

0
272
Ascultă acest articol


Săptămâna aceasta în lumea DLSS o serie de noi jocuri se lansează cu tehnologia RTX de la NVIDIA care sporește numărul de cadre pe secundă. Imediat după lansarea lui Homeworld 3, săptămâna aceasta este despre săbii.

Începând de astăzi poți purta responsabilitatea lui Jin Sakai de a își apăra căminul împotriva invadatorilor mongoli în Ghost of Tsushima: Director’s Cut cu ajutorul DLSS 3, DLAA și Reflex care să îți ofere precizia unui samurai experimentat.

Dar dacă nu mai ai răbdare, poți încerca Die By The Blade, un joc de lupte 1v1 cu accent pe arme de la Grindstone, Triple Hill Interactive și Toko Midori. O singură lovitură este tot ceea ce ai nevoie pentru a câștiga un meci. Astfel, atunci când mișcările adversarului contează mai mult ca niciodată asigură-te că urmărești totul cu cea mai mare precizie folosindu-te de DLSS 2.

De asemenea, există întotdeauna mai multe integrări de DLSS care urmează să sosească. Urmărește săptămânal cele mai noi știri despre DLSS și RTX și intră aici pentru a vedea lista completă de peste 500 de jocuri și aplicații accelerate de RTX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.