X-Men Origins: Wolverine 2 – DA!

2
2270
Ascultă acest articol


Stim ca X-Men Origins: Wolverine a avut incasari de vreo 85 milioane de dolari si ca a avut mai multe sfarsituri secrete din care unul din ele este cand Wolverine apare intr-un bar din Japonia. Intr-un interviu, Tom Rothman de la FOX, spune ca in aceste sfarsituri secrete ale filmului se ascund amanunte despre o urmare. Apoi Hugh Jackman spune intr-un interviu ca deja este in discutie cu scriitorii pentru o continuare care va avea loc in Japonia. In Variety s-a discutat despre proiectele de viitor ale lui Hugh Jackman printre care este oficial confirmata si continuarea filmului X-Men Origins: Wolverine care este in desfasurare.

“The Seed partners have begun planning the sequel, which they are squarely focusing on the samurai storyline originated in the comic series, and whose Japanese locale was teased after the film’s final credits.”

Inca nu s-a precizat oficial care va fi scenaristul.

Iar daca sunteti curiosi ce filme mai are in proiect Jackman, aceste filme sunt : Personal Security, unde va juca rolul unui detectiv ce va face pe garda de corp pentru un tanar ; Drive, in care va fi sofer de curse ziua, si curse de strada noaptea in Los Angeles; Carousel, va juca in rolul lui Billy Bigelow intr-un remake contemporar al clasicului lui Rodgers si Hammerstein.

FirstShowing

[spoiler]

We know that X-Men Origins: Wolverine has made $85 million so far. One of the secret endings we heard about involves Wolvie at a bar in Japan. In an interview, Fox’s Tom Rothman said that the secret endings were hints at what is coming next. Lastly, Hugh Jackman said in an interview that he’s already been talking to writers about taking Wolverine 2 to Japan in that sequel. Published in Variety tonight is an update on all of Jackman’s next projects, including confirmation that a Wolverine sequel is officially in development.

“The Seed partners have begun planning the sequel, which they are squarely focusing on the samurai storyline originated in the comic series, and whose Japanese locale was teased after the film’s final credits.”

That’s the update that Variety gives us today, with a mention that no writer has (publicly) been hired yet.

If you’re curious to hear more about any of Jackman’s other projects, including – Personal Security, where he’d play a police detective forced into bodyguard duty for a spoiled teen heiress; Drive, where he’d play a man who drives race cars by day and getaway cars by night in LA; or Carousel, where he’d play Billy Bigelow in a contemporary remake of the Rodgers and Hammerstein classic – you can head right over to Variety.

[/spoiler]

2 COMENTARII

  1. Incasari mari pentru un film ale carui efecte speciale lasa mult de dorit. Pentru ca, in definitiv, in materie de astfel de productii, oamenii asta vor sa vada, in principal: efecte speciale. Spre deosebire de celelalte filme din aceeasi serie X-Men, chroma-urile lasa mult de dorit, iar la unele cadre, sunt de-a dreptul cumplit de prost realizate. Se vede de la o posta hardware-rendering-ul si compozitia slaba… Nici macar nu s-au omorat sa sa faca un color matching cum trebuie. Si nici din punct de vedere narativ, filmul nu este reusit. Din punctul meu de vedere, este un film de categorie Z, in ciuda incasarilor care demonstreaza inca o data nivelul de cultura al publicului.

  2. FLOFLO…as putea sa bag mana in foc ca ai vizionat pe pc varianta workprint. Ar trebui sa taci din gura daca nu stii ce inseamna un film “workprint”. Acela nu este varianta finala. Nu sunt efecte acolo, se vad sforile, etc. Dar deh…hai sa te bagi si tu in seama.;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.