Noutatile saptamanii pe Blu-ray si DVD (5 noiembrie – 12 noiembrie).

Titlul original: Beauty and the Beast

Titlul romanesc: Frumoasa si Bestia

Regie: Gary Trousdale, Kitk Wise

Distributie: Paige O’Hara, Robby Benson, Angela Lansbury

Gen: Animatie

An de productie: 1991

Pret recomandat DVD: 54.9 RON

Pret recomandat Blu-ray+DVD: 109.9 RON

Minunata lume Disney lanseaza pe DVD clasica poveste Frumoasa si Bestia / Beauty and the Beast. Belle (Paige O’Hara) este o tanara, careia nu-i place viata pe care o duce in micul orasel din Franta. Destinul o va face sa se intalneasca cu Bestia (Robby Benson), un print asupra caruia s-a aruncat o vraja, nemaifiind capabil sa iubeasca.Cu timpul intre cei doi se infiripa o prietenie frumoasa.
Frumoasa si Bestia / Beauty and the Beast, o poveste clasica in care dragostea gaseste intotdeauna o cale sa se strecoare in inimile celor care nici nu se asteapta.

Titlul original: Into the Storm

Titlul romanesc: In mijlocul furtunii

Regie: Thaddeus O’Sullivan

Distributie: Brendan Gleeson, Iain Glen, Len Cariou, Janet McTeer

Gen: Istoric, Drama, Biografic

An de productie: 2009

Pret recomandat: 49.9 RON

Nominalizat la trei premii Globul de Aur, Into the Storm/In mijlocul furtunii, sequel al filmului de televiziune ,,The Gathering Storm”, portretizeaza viata si cariera omului politic Winston Churchill (Brendan Gleeson). Pelicula urmareste indeaproape derularea celui de-al Doilea Razboi Mondial, ilustrand atat situatia politica a momentului, cat si deciziile din spatele unui om politic de anvergura  si viata de familie a acestuia. Odata cu incheierea razboiului, in Marea Britanie au loc noi alegeri electorale, lupta decisiva dandu-se intre conservatorul Winston Churchill si laburistul Clement Atlee, voturile fiind insa in favoarea celui din urma. Un film istoric, dar si autobiografic, Into the storm/In mijlocul furtunii rescrie magistral o pagina a istoriei universale.

Titlul original: Last Man Standing

Titlul romanesc: Supravietuitorul

Regie: Walter Hill

Distributie: Bruce Willis, Bruce Dern, Christopher Walken, Karina Lombard

Gen: Actiune, Crima, Thriller

An de productie: 1996

Pret recomandat: 34.9 RON

Jericho este un orasel la granita cu Mexicul, unde, pe vremea prohibitiei din America, doua bande rivale de contrabandisti fac jocurile. Cum rand pe rand, serifii s-au vazut depasiti de situatie, au lasat restabilirea ordinii pe mana celor doua bande, care au scindat orasul in doua tabere. Asta pana in momentul in care un strain, John Smith (Bruce Willis), va incerca sa restabileasca ordinea in micul oras, jongland cu interesele celor doua bande in folosul propriu. Dupa un scenariu de Akira Kurosawa, Last Man Standing/Supravietuitorul este un film de actiune care nu trebuie ratat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.