Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (3 decembrie -10 decembrie)

0
2747
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (3 decembrie – 10 decembrie)

Titlul original: Toy Story 3

Titlul romanesc: Povestea jucariilor 3

Regie: Lee Unkrich

Distributie: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Michael Keaton, Ned Beatty

Gen: Animatie, Aventura, Comedie

An de productie: 2010

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Pret recomandat Combo-pack: 99.9 RON

Faimoasele jucarii revin in cea mai recenta parte a binecunoscutei animatii Toy Story/Povestea jucariilor. Buzz, Woody si intreaga gasca se vad pusi intr-o situatie nemaintalnita: plecarea stapanului lor Andy la facultate schimbandu-le viata linistita de zi cu zi. Acestia vor ajunge la o gradinita unde se vor afla in dificultatea de a face fata unor copii mici, dornici nu doar de a se juca, dar mai ales de a descoperi ce se afla in jurul lor stricand jucariile. Dorinta jucariilor de a scapa de micii poznasi transforma actiunea filmului intr-o comedie extrem de amuzanta, atat pe gustul celor mici, cat si a celor mari. Dupa un senariu de Michael Arndt, laureat al premiului Oscar, Toy Story 3/Povestea Jucariilor 3 ii reuneste in distributie pe Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Michael Keaton, care dau viata celebrelor personaje.

Titlul original:  The Switch

Titlul romanesc: Schimbul

Regie: Josh Gordon, Will Speck

Distributie: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Victor Pagan

Gen: Comedie, Romantic

An de productie: 2010

Pret recomandat: 49.9 RON

Kassie Larson (Jennifer Aniston) este o femeie in varsta de 40 de ani, necasatorita, fara o relatie stabila, dar care incepe sa simta din ce in ce mai mult dorinta de a deveni mama. Recurgand la procedura de inseminare artificiala, Kassie alege un tata potrivit celor mai exigente criterii ale sale. Insa, la petrecerea pe care o da pentru a anunta fericita veste, Wally (Jason Bateman) cel mai bun prieten al sau, va inlocui mostrele, devenind astfel tatal viitorului copil. Dupa 7 ani cei trei au ocazia sa se reintalneasca, iar Wally sa isi cunoasca fiul. Insa acum, acesta este pus in situatia de a decide daca sa ii spuna adevarul sau sa pastreze in continuare secretul. Pentru umor de calitate, cateva lectii de viata, dar mai ales pentru momente de relaxare si buna dispozitie nu ratati comedia romantica The Switch/Schimbul , acum pe DVD!

Titlul original:  Step Up 3

Titlul romanesc: Dansul Dragostei 3

Regie: Jon Chu

Distributie: Rick Malambri, Sharni Vinson, Alyson Stoner

Gen: Musical, Dragoste

An de productie: 2010

Pret recomandat: 49.9 RON

Universul intens al street dance-ului new yorkez prinde viata si se metamorfozeaza complet in mult asteptata continuare a seriei de succes Step Up 3: Dansul Dragostei 3. Luke (Rick Malambri) este un orfan pentru care singurul lucru la fel de important ca street dance-ul este sa nu fie evacuat din adapostul in care locuieste acum, un depozit darapanat care ofera refugiu dansatorilor din intreaga lume. Dance crew-ul format de aceasta familie de conjunctura este House of Pirates (Casa piratilor), un grup extrem de talentat si unit care si-a propus sa castige suprematia mondiala. Unindu-si fortele cu Moose (Adam Sevani) si Natalie (Sharni Vinson) un proaspat “boboc” la NYU si respectiv o dansatoare irezistibila, noua trupa de dans se inscrie intr-o competitie cu miza fabuloasa care le va schimba viata tuturor pentru totdeauna.  Cu cei mai buni dansatori din lume si o coloana sonora cu cele mai noi hituri semnate de: Flo Rida (feat. David Guetta), Trey Songz, Laza MorganEstelle (feat. Kardinal Offishall), Dansul Dragostei 3 este o poveste de dragoste care nu trebuie ratata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.