Tangled – Lansarea DVD si Blu-ray

0
3958
Ascultă acest articol


La evenimentul de lansare pe BLU-RAY si DVD, Pavel Bartos, Elvira Deatcu si Roxana Iliescu le-au spus celor mici O poveste incalcita!

 

O poveste incalcita/Tangled, o animatie captivanta din minunata lume Disney s-a lansat pe BLU-RAY si DVD. Sambata, 7 mai, in Diverta Plaza Romania cei mici s-au distrat de minune alaturi de animatori asistand la o reprezentatie de teatru de papusi.

Timp de aproximativ o ora un numar impresionant de copii au patruns intr-o lume magica, invatand poezii si cantecele impreuna cu cei doi clovni hazlii, dar si cu personajele de poveste care au prins viata. Iar pe langa numeroasele concursuri cu premii, acestia s-au amuzat luand parte la sesiunile de facepainting care i-au adus si mai aproape de eroii favoriti.

Pavel Bartos, Elvira Deatcu si Roxana Iliescu se numara printre parintii celebri care au luat parte cu entuziasm alaturi de copii la eveniment. Dar nu doar cei mici sunt incantati atunci cand vine vorba de animatii, motiv pentru care, Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha nu au putut rata lansarea pe DVD a uneia dintre animatiile lor favorite.

Adaptarea unui basm clasic al Fratilor Grimm, animatia Disney, O poveste incalcita/Tangled, reda cu mult umor si fantezie calatoria captivanta a printesei Rapunzel (voce Mandy Moore). Rapita de mica  de catre vrajitoarea Gothel (voce Donna Murphy) pentru proprietatile magice ale parului ei, care, descantat intr-un anume mod ii mentine acesteia tineretea vesnica, fetita e familiara doar cu modul de viata creat de mama vitrega. Rapunzel va sta astfel inchisa intr-un turn, fara niciun contact cu lumea exterioara, iar acest mod de viata este singurul pe care il cunoaște. Cu toate acestea, cea mai mare dorinta de ziua ei este de a fi lasata sa vada cum arata lumea de jos, iar aceasta i se va indeplini mai repede decat s-ar fi asteptat, atunci cand Flynn Rider (voce Zachary Levi), un tanar cautat in regat pentru talharie ajunge, incercand sa scape de urmaritori, chiar in turn. Pornind intr-o calatorie plina de peripetii alaturi de acesta, Rapunzel va descoperi pentru prima data lumea reala din exteriorul zidurilor, va trai primele momente de iubire si ii va regasi pe cei care i-au dat viata, intr-o animatie fermecatoare.

Despre cum a aparut ideea filmului, dar si alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteti afla urmarind elementele bonus exclusive de pe DVD si BLU-RAY Combo Pack: Descalcirea Povestii – Making Of, Aniversarea de 50 de ani, Introducerile initiale cu cartea de povesti (Versiune 1/Versiune 2).

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, O poveste incalcita/Tangled poate fi achizitionat pe DVD si BLU-RAY Combo Pack (BLU-RAY si DVD) din toate magazinele de specialitate, dar si de pe site-ul www.provideo.ro la preturile recomandate de 54.9 RON, respectiv 99.9 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.