După 10 ani de la prima întâlnire cu publicul, Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson se întorc în confruntarea finală dintre Harry Potter și marele său dușman Lordul Cap-de-Mort, în Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2, distribut de Pro Video, din 15 noiembrie, pe BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY Combo Pack și DVD.

 Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2 este ultima, dar și cea mai spectaculoasă  aventură din seria de opt filme a tânărului vrăjitor de la Hogwarts, oferind pentru prima oară fanilor o experiență cinematografică unică, datorată înaltei tehnologii 3D imprimată acum și în format BLU-RAY.

În această parte finală, bătălia dintre bine și rău capătă proporții colosale. Miza este uriașă și nimeni nu mai este în siguranță. Așadar, lui Harry Potter (Daniel Radcliffe) îi revine imensa responsabilitate de a face sacrificiul suprem pentru a înfrange forțele răului și pe maleficul Lord Cap-de-Mort, interpretat de Ralph Fiennes.

La fel ca prima parte a ecranizării ultimei cărți, continuarea Harry Potter și Talimanele Morții: Partea 2 este regizată de David Yates, acesta semnând deja al patrulea film din franciză. Interpretând pentru ultima dată legendarele personaje care le-au adus faima la nivel mondial, actorii Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson, își iau rămas bun de la fani alături de alți actori celebri precum: Ralph Fiennes, Maggie Smith, Helena Bonham Carter și Robbie Coltrane, ducând la bun sfârșit cu stil decada Harry Potter.

Ecranizare după celebrele cărți pentru copii ale lui J.K. Rowling, seria Harry Potter este cea mai profitabilă franciză a tuturor timpurilor, un record mondial pe care îl deține începând din 2009, odată cu lansarea celei de-a șasea părți Harry Potter și Prințul Semipur.

Un produs marca Warner Home Video, distribuit de Pro Video, Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2 va fi disponibil din 15 noiembrie în format BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY Combo Pack și DVD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.