Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (9 decembrie – 16 decembrie)

Titlul original: Horrible Bosses

Titlul românesc: Șefi de coșmar

Regie: Seth Gordon

Distribuție: Jason Bateman, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey, Donald Sutherland, Charlie Day, Jamie Foxx, Jason Sudeikis

Gen: Comedie

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY: 79.90 RON

Pentru Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) și Dale (Charlie Day) viața la muncă a devenit un adevărat coșmar. Cum niciunul dintre ei nu-și permite să demisioneze, singurul lucru care le-ar putea ușura existență ar fi să-si pună cu botul pe labe  șefii abuzivi, interpretați de Jennifer Aniston, Colin Farrell și Kevin Spacey.

Într-o zi, cei trei prind curaj după câteva pahare și apelează la un fost pușcăriaș (Jamie Foxx), cu care cred ei că vor urzi planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Însă, ca de fiecare dată, planurile perfecte nu există decat in teorie, iar suprizele se țin lanț.

Regizată de Seth Gordon și având o distribuție de excepție, comedia Șefi de coșmar este distribuită de Pro Video în format BLU-RAY și DVD, începând din luna decembrie.

Titlul original: The Avengers

Titlul românesc: Avengers: Cei mai tari eroi ai Pământului, volumul 3

Gen: Animație

An de producție: 2011

Preț recomandat pe DVD: 29.90 RON

 Acțiunea animată continuă cu șase episoade de neuitat în volumul 3, al celebrei serii  Avengers: Cei mai tari eroi ai Pământului! Trăiți fiorii și acțiunea alături de Captain America, Hulk și restul Avengerilor în confruntarea lor cu Maeștrii Răului ai Baronului Zemo! Ei trebuie să apere Pământul de o invazie extraterestră condusă de temutul călător în timp Kang Cuceritorul!

În plus, DVD-ul conține și o serie de elemente bonus inedite: Avengerii fără mască, O experiență animată din benzi desenate plină de lucruri interesante despre eroii Marvel și inamicii lor.

 

Titlul original: The Avengers

Titlul romănesc: Avengers: Cei mai tari eroi ai Pământului, volumul 4

Gen: Animație

An de producție: 2011

Preț recomandat pe DVD: 29.90 RON

 Pregătește-te pentru aventura finală cu cel de-al 4-lea volum din Avengers: cei mai tari eroi ai Pământului! În aceste ultime șapte episoade ale primului sezon, Omul de Fier, Thor, Căpitanul America, Hulk și restul de eroi încearcă să-i oprească pe Ultron și armata sa de roboți, înainte ca aceștia să distrugă umanitatea. Misiunea lor se complică, în momentul în care Loki este pe cale să elibereze pe Pământ armatele din Asgard!

În plus, DVD-ul conține și o serie de elemente bonus inedite ca: Eroii din spatele costumelor, O experiență animată din benzi desenate plină de lucruri interesante despre eroii Marvel și inamicii lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.