Blu-ray & DVD – Noutăţile lunii Februarie


Titlul original: Contagion

Titlul românesc: Contagion: pericol nevăzut

Regie: Steven Soderbergh

Distribuție: Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet

Gen: Acțiune, Thriller

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe BLU-RAY și DVD

Amenințată de un virus cumplit, omenirea este pusă la grea încercare în Contagion: Pericol nevăzut, un thriller de acțiune cutremurător în regia celebrului Steven Soderbergh (Traffic, Ocean’s Eleven, Erin Brockovich). Neștiind exact cu ce se confruntă, specialiștii privesc neputincioși cum noua epidemie se extinde cu o viteză fulminantă și amenință să decimeze populația în doar câteva zile.

Misiunea autorităților de a ține situația sub control devine aproape imposibilă, în condițiile în care panica iscată între oameni devine la fel de puternică ca însuși virusul, iar paranoia pune stăpânire pe întreaga populație. Cu timpul în defavoarea lor, medicii încearcă cu disperare să găsească un antidot, fiecare secundă scursă aducându-i cu un pas mai aproape de sfârșitul tragic.

Disponibil pe BLU-RAY și DVD începând cu luna februarie, Contagion: Pericol nevăzut este realizat pe baza unui scenariu scris de Scott Z. Burns și reunește o distribuție de exceptie: Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law, Gwyneth Paltrow și mulți alții.

 

Titlul original: Dolphin Tale

Titlul românesc: Povestea delfinului

Regie: Charles Martin Smith

Distribuție: Morgan Freeman, Ashley Judd, Harry Connick Jr., Nathan Gamble

Gen: Dramă, Familie

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD

Bazat pe fapte reale, Povestea delfinului este un film de familie despre prietenia dintre delfinul Winter și tânărul Sawyer, un băiețel introvertit de doar 11 ani. Cei doi s-au întâlnit într-un centru de reabilitare pentru viețuitoarele marine, unde a ajuns delfinul ce și-a pierdut coada, în urma unui teribil accident. Decis să își salveze amicul necuvântător, Sawyer apelează la un medic curajos, pentru a-i crea o proteză care să îl ajute să înoate din nou.

Cu Morgan Freeman și Ashley Judd în rolurile principale, drama Povestea delfinului este o frumoasă lecție despre loialitate și prietenie, disponibilă pe DVD începând cu luna februarie.

 

Titlul original: Real Steel

Titlul românesc: Pumni de oțel

Regie: Shawn Levy

Distribuție: Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo

Gen: Acțiune, Dramă, SF

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe BLU-RAY și DVD

Acțiunea filmului Pumni de oțel se desfasoară într-un viitor apropiat, unde roboți uriași din otel, cu aspect umanoid, au înlocuit complet luptătorii profesioniști pe ringul de box. Pugilist de renume în trecut, acum Charlie Kenton (Hugh Jackman) abia reușește să câștige câțiva bănuți reparând roboți defecți și câștigând în lupte desfășurate ilegal.

Dupa ce află că are un fiu de 13 ani, Charlie realizează că a venit momentul să facă o nouă încercare de a găsi succesul în lumea dură a boxului. Astfel, el începe să construiască și, mai apoi, să antreneze un nou robot, care să devină campionul suprem.

Bazat pe povestea unui joc video, filmul Pumni de oțel va fi disponibil pe BLU-RAY și DVD, începând cu luna februarie.

 

Titlul original: The Son of No One

Titlul românesc: Fiul nimănui

Regie: Dito Montiel

Distribuție: Al Pacino, Channing Tatum, Ray Liotta, Katie Holmes, James Ransone

Gen: Dramă, Thriller

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD

Bazată pe romanul omonim al lui Montiel, drama Fiul nimănui este povestea tulburătoare a unui tânăr polițist repartizat la secția de poliție din Queens, cartierul în care a crescut. În timp ce acesta muncește din greu pentru a-și întreține familia, un secret mai vechi iese la iveală și e pe cale să îi distrugă întreaga viață. Liniștea din cartier va fi complet dată peste cap, în momentul în care ies la suprafață noi dovezi ce indică mușamalizarea de către poliție a unei crime mai vechi.

Cu o distribuție de excepție din care fac parte Al Pacino, Channing Tatum, Ray Liotta si Katie Holmes, thrillerul Fiul nimănui va fi distribuit de Pro Video pe DVD, începând cu luna februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.