Rambo I, II și III acum pe Blu-ray !

Rambo: First Blood

La întoarcerea din Vietnam, John Rambo – fost membru al Beretelor Verzi și decorat cu Medalia de Onoare – este răvășit de schimbările pe care le găsește acasă, de atitudinea celor pentru care își riscase viața, de atmosfera ostilă la care nu se poate adapta.

Schilodit sufletește de ororile războiului, dezamăgit de lipsa de compasiune a celor pentru a căror liniște luptase, John încearcă să își găsească partenerii de luptă, aceștia fiind singurii care i-ar putea înțelege zbuciumul intern și alături de care s-ar putea simți om, din nou.

Oprindu-se să mănânce ceva într-o cafenea, Rambo este hărțuit și arestat de șeriful micului oraș, om obișnuit să facă totul după propriile-i reguli. În spatele gratiilor, batjocorit de polițiștii care se distrau pe seama sa, Rambo este chinuit de amintirile din Vietnam, de tortura la care a fost supus de inamic, amintiri ce acum par la fel de reale. Disperat, îi atacă pe polițiști, reușește să evadeze și se refugiază în pădurea de la marginea orașului. Urmărirea se transformă într-o adevărată vânătoare, pe viață și pe moarte, a omului care nu a vrut decât “să mănânce ceva în liniște”…

Un extraordinar film de acțiune, a cărei acțiune se concentrează asupra dramei prin care trece un veteran de război, mutilat pentru totdeauna de ororile unui război inutil. Destinul dramatic al unui om care a crezut și a luptat pentru o cauză pe care a considerat-o dreaptă, un erou aclamat de semenii săi, un om care, odată întors acasă, este marginalizat și tratat cu indiferență…

Distribuiție: Richard Crenna, Brian Dennehy, Sylvester Stallone, David Caruso

Regie: Ted Kotcheff

Gen: Război, Dramă, Acțiune

Format: Blu-ray

Rambo: First Blood – Part II

John Rambo, un fost membru al Beretelor Verzi și erou al războiului din Vietnam, este acum prizonier într-o închisoare federală, deși este nevinovat de acuzațiile aduse.

Noi vești despre un grup de soldați, dispăruți in timpul luptelor din războiul cu Vietnam-ul, indică faptul că aceștia sunt încă în viață dar sunt ținuți prizonieri. Colonelul Trautman este autorizat să îl elibereze din închisoare pe Rambo și să îi încredințeze misiunea de salvare a celor câțiva supraviețuitori.

Rambo este singurul care ar putea pătrunde în spatele liniilor inamice, singurul capabil să ducă la bun sfârșit misiunea…

Distribuiție: Charles Napier, Richard Crenna, Sylvester Stallone, Steven Berkoff

Regie: George P. Cosmatos

Gen: Război, Dramă, Acțiune

Format: Blu-ray

Rambo III

Colonelul Samuel Trautman, fostul superior al lui John Rambo, este însărcinat să conducă misiunea menită să ajute rebelii Mujahedini, care încearcă să oprească invadarea Afganistanului de câtre sovietici. După ce l-a refuzat pe Trautman, când acesta i-a solicitat ajutorul pentru îndeplinirea misiunii, Rambo se vede nevoit să intervină, după ce colonelul este răpit și torturat de către sovietici. Cu ajutorul mujahedinilor, Rambo încearcă să-l salveze pe Trautman din mâinile crudului comandant al armatei roșii, colonelul Zaysen.

Distribuiție: Richard Crenna, Sylvester Stallone, Marc de Jonge

Regie: Peter MacDonald

Gen: Război, Dramă, Acțiune

Format: Blu-ray

Distribuitor: Empire Film

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.