Uite că am ajuns și la Avatar, un film care a încântat privirea multor cinefili, dar și dizgrația altora.

În acest film James Cameron a revoluționat tehnologia 3D și a adus publicului “Avatar” un film cu o poveste cam subțire, dar care a compensat prin interpretările actorilor: Sam Worthington (Jake Sully) și Zoe Saldana (Neytiri), cea din urmă a devenit cunoscută publicului larg după ce Cameron a introdus-o în distribuție.

J.Cameron a facut din Avatar unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei după ce în 1997 a regizat Titanic un alt succes al acestuia. Pe lângă acestea se mai poate adăuga Aliens, Abyss, The Terminator 1, 2, True Lies, 2001: A Space Odyssey și altele.

După rolul din Terminator Salvation în care a fost peste Christian Bale, Sam Worthington alături de Zoe Saldana formează un cuplu în Avatar care pe lângă efecte speciale are și o poveste de dragoste între aceștia (Jake și Neytiri). Jack se dovedește a fi de ajutor Na`vi-lor de pe Pandora în lupta pentru pământurile lor contra oamenilor.

J.Cameron ne pregătește 2 continuări pentru Avatar în 2014 respectiv 2015 până atunci nu ne rămâne decât să așteptăm și să ne bucurăm de acest film fantastic.

Ionuț

[rating:5/5]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.