Crazy, Stupid, Love – Blu-ray și DVD

0
1410
Ascultă acest articol


Steve Carell și Ryan Gosling sunt protagoniștii comediei romantice A naibii dragoste, o poveste nebunească despre viață, disponibilă din 16 ianuarie pe BLU-RAY și DVD. Cal (Steve Carell) este un bărbat de vârsta a doua ajuns în pragul divorțului după o căsnicie de 20 de ani, în timp ce Jacob (Ryan Gosling), un tânăr cuceritor, descoperă dragostea adevarată fără să o fi căutat. 

Cal trăiește o viață perfectă. La 40 de ani se poate lauda cu o viață de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoși și este însurat cu iubita din liceu. Întregul său univers se destramă în momentul în care soția lui, Emily (Julianne Moore), îi spune că îl înșeală de ceva timp și ar dori să divorțeze. Încă în stare de șoc, Cal încearcă să se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la întâlniri de câțiva zeci de ani… este depășit de situație.

Salvatorul său devine Jacob, un playboy tânăr și atrăgător, care îl ajută să o uite pe Emily și să profite de noua sa libertate. Însă, în ciuda eforturilor lui, nu poate să ignore ce îi dictează inima și toate drumurile îl duc exact în punctul din care a plecat. Lucrurile se schimbă și pentru Jacob, atunci când, întâmplător și fără intenție, o întâlnește pe Hannah (Emma Stone), o tânără foarte inteligentă, de care se îndrăgostește iremediabil.

Interviuri exclusive cu protagoniștii, dar și detalii picante din spatele camerelor de filmat, puteți afla urmărind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY și DVD:

  • -„Steve Carell și Ryan Gosling discută despre rolurile lor”,
  • -„Jucătorul își întâlnește perechea”
  • – Scene căzute la montaj.

Un produs marca Warner Home Video și distribuit de către ProVideo, filmul A naibii dragoste poate fi achiziționat în format BLU-RAY și DVD din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, la un preț recomandat de 79.90 RON și 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.