Alb-Negru – TRON: Legacy

0
1647
Ascultă acest articol


Un film despre dragostea pentru tatăl pierdut… cu multe efecte speciale.

 Tron Legacy este un film care are loc în universul digital. Sam Flynn (Garrett Hedlund, Troy), fiul în vârstă de 27 de ani al lui Kevin Flynn (Jeff Bridges, Crazy Heart) investighează dispariția tatălui său până în momentul în care se trezește chiar el însuși captiv în lumea programelor virtuale populată de jocuri pe viață și pe moarte, toate acestea create de către tatăl său. În această lume el îl regăsește pe tatăl său, care a fost captiv timp de 25 de ani. Tatăl și fiul pornesc într-o nouă aventură pe viață și pe moarte într-un cyber univers controlat de un program care a evoluat, s-a autoupgradat și a devenit conștient de sine stătător și foarte periculos.

Acest film excelează la capitolul efecte speciale unde nimeni nu poate contesta acest fapt, un alt plus este coloana sonoră unde a excelat acest film și a primit și o nominalizare pentru Mixaj de sunet la Oscar, dar nu a reușit să plece acasă cu statueta și nu în ultimul rând jocul actoricesc a lui Jeff Bridges (True Grit) care a eclipsat ceilalți actori prin experiența sa pe marele ecran.

În această peliculă pe lângă efecte speciale și coloana sonoră, ea încearcă să ne prezinte relația tată-fiu, dar într-un alt context. Scenariul este cam tras de păr pe alocuri acesta fiind marele minus al lui Tron Legacy, poate pentru că este un remake al lui Tron din anul 1982 tot cu Jeff Bridges în rol principal sau poate că regizorul și scenariști nu au putut mai mult, cine știe!?

Acest film se poate încadra ușor în categoria filmelor ușoare sau cum îmi place mie să le zic “filme de vară”.

Oricum eu recomand acest film pentru fanii efectelor speciale.

[rating:4/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.