Un film despre cât este de important să ajutăm animalele și mediul înconjurător.

  Celebrul doctor Dolittle are mai mulți clienți, cu 2 respectiv 4 picioare, decât poate trata. Clienții săi nu se mai mulțumesc să vină în vizită la cabinetul doctorului și îi cer acestuia să le salveze habitatul de un afacerist fără scrupule care dorește să producă cât mai mulți bani.

Dolittle concepe un plan de salvare a pădurii, el trebuie să găsească o specie pe cale de dispariție protejată prin lege. După multe încercări el găsește o specie de urs din Pacific care trăiește în respectiva pădure, Ava, dar ca să poată salva pădurea el trebuie să îi găsească și un partener.  Astfel îl găsește pe Archie un urs de la un circ căruia îi plac reprezentațiile comice și mâncare tip fast-food.

Doctorul împreună cu câinele său Lucky îl duc pe Archie în sălbăticie și îl învață regulile de supraviețuire. Lucrurile nu merg prea bine între Archie și Ava, dar ca lucrurile să se complice mai mult Lucky se îndrăgostește de o lupoaică.

Misiunea doctorului Dolittle devine astfel tot mai grea și mai anevoioasă.

Încă un film în care îl avem în rol principal pe Eddie Murphy (Shrek). Nu o să insist foarte mult asupra lui deoarece v-am mai vorbit despre el și când am spus câteva cuvinte despre Trading Places, deci să trecem peste Eddie M. și să ajungem la povestea filmului care a fost una bine aleasă și menită să stârnească hohote de râs din public.

Recomand acest film pentru toți cei care doresc să îl vadă din nou pe Eddie Murphy în acțiune și mai ales pentru faptul că această comedie te face să râzi, nu că multe din comediile din ziua de astăzi.

[rating:3/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.