Alb-Negru – The Mummy Returns

0
1420
Ascultă acest articol

Filmul The Mummy Returns ne duce într-o călătorie prin Egiptul Antic cu multe efecte speciale servite lângă o porție de acțiune bine făcută.

 

  Într-o cameră parcă uitată de lume din British Museum din Londra o legendă veche este pe cale să renască. Este anul 1933, au trecut 8 ani de când legionarul Rick și specialista în egiptologie Evelyn s-au luptat cu Imhotep. Rick și Evelyn s-au căsătorit, au un fiu Alex și locuiesc la Londra unde după un șir de evenimente total neprevăzute duc la renașterea lui Imhotep, mumia dorește să își îndeplinească dorința de nemurire. Există totuși o forță mult mai mare decât cea a lui Imhotep, este cea a Regelui Scorpion care în urmă cu câteva mii de ani și-a vândut sufletul zeului Anubis în schimbul forței militare. Armata sa a rămas înghețată în timp între viață și moarte și este gata să ucidă din nou dacă este cazul. Regele Scorpion poseda puterii foarte mari, chiar mai mari decât cele ale lui Imhotep. Este foarte furios, periculos așa că nu ar trebui deranjat. Dar setea de putere a lui Imhotep îl înfurie foarte rău pe Regele Scorpion care își aduce la viață armata și este gata să declare război tuturor.

Echipa care a produs filmul Mummy revin cu acest sequel în care distribuția și efectele speciale foarte bine alese și realizate duc la un film poate chiar mai bun ca și precedentul.

Acest film are o distribuție foarte bună Dwayne Johnson, Rachel Weisz, Brendan Fraser, Arnold Volsoo și alții. Acțiunea, adrenalina efectele speciale și jocul actoricesc al actorilor au adus Mumia Revine peste nivelul primului film din această trilogie.

Recomand acest film tuturor fanilor lui Dwayne Johnson cât și marilor amatori de acțiune și aventură bine pusă la punct.

[rating:4.5/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.