Ascultă acest articol

Ieri, 24.07.2012 a avut loc evenimentul de vizionarea cu presa a ultimului film al trilogiei Batman, a lui Christopher Nolan, The Dark Knight Rises, unde invitații au socializat și au avut parte de un spectacol “aerian”.

MediaPro Distribution cu ajutorul CinemaCity și IMAX au organizat un eveniment de lansare a filmului The Dark Knight Rises pentru presă.

Printre mulți reprezentanți veniți din partea diferitor publicații și radiouri sau aflat și ceva bloggeri și vedete mai mult sau mai puțin cunoscute și bineînțeles și reprezentanți ai caselor de distribuții de film din România. Am fost mulți, etuziasmați iar locul de întâlnire a fost fix în centrul mall-ului Cotroceni “pe pod”.

A urmat apoi o etapă de socializare și o sesiune scurtă de fotografie.

Prin mulțime pot să spun că au participat la această vizionare și Elena Mititelu, Robert Sukosd (cinema.ro) și Irina Margareta Nistor (poza de mai sus), Emanuel Lăzărescu (cinefan.ro), Irina Iulia Manole și Georgiana Oprea (PR), soții Platon (Radio3Net), Sabina Cornovac, Toma Nicolau, Bogdan Epure (nihasa.ro), Cristi Dorombach (piticu.ro), Andrei Gorzo, Cristina Zaharia (port.ro), Laura Trișcă (laurameleaca.blogspot.ro),  plus mulți alții.

Socializarea și sesiunile foto au fost întrerupte de un mic show aerian unde un tip și o tipă au făcut acrobații la zeci de metri înălțime chiar deasupra celor strânși acolo.

După demonstrația tensionantă toți au plecat spre sala IMAX.

Dacă v-ați aflat printre noi vă aștept cu păreri despre film.

The Dark Knight Rises va avea premiera în cinematografele din România începând cu data de 27 iulie 2012.

Vă aștept și pe voi cu păreri despre film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.