Primul spectacol de operă al toamnei va fi difuzat la începutul lunii septembrie în Grand Cinema Digiplex.  Înregistrarea uneia dintre cele mai cunoscute lucrări ale lui Giuseppe Verdi, Traviata, va putea fi urmărită de iubitorii genului în cea mai confortabilă sală de cinema din nordul Bucureştiului.

Joi, 6 septembrie, la ora 20:00, celebra producţie va putea fi vizionată într-o înregistrare de excepţie din cadrul spectacolului pus în scenă la opera din Sydney.

Scenariul adaptat după romanul lui Alexandre Dumas-fiul, „Dama cu camelii“, prezintă relaţia zbuciumată dintre Violetta şi Alfredo făcându-ne părtaşi la trăirile celor doi prin intermediul uneia dintre cele mai impozante puneri în scenă a operei.

În portul din Sydney, pe o scenă plutitoare, special creată pentru această reprezenţie, Traviata este interpretată parcă altfel. Decorurile spectaculoase, costumele unice, candelabrul de 9 metri suspendat deasupra scenei, jocurile de artificii şi imaginea operei şi a portului la lăsarea întunericului sunt cu adevărat fascinante.

Spectacolul a debutat în 1853 la Veneţia, iar povestea dintre curtezana Violetta şi Alfredo a provocat un imens scandal la vremea aceea. Astăzi, Traviata este jucată pe cele mai importante scene din lume şi continuă să fie una dintre cele mai apreciate opere din toate timpurile.

Vă aşteptăm la Grand Cinema Digiplex pentru primul spectacol de operă al toamnei. Vă puteţi bucura de o reprezentaţie de excepţie, beneficiind totodată de condiţiile premiun oferite de sala cinematografului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.