Cu o frumoasă carieră la activ, care cuprinde chiar și un semnificativ număr de proiecte hollywoodiene, Dragoș Bucur își surprinde și de această dată fanii, pentru că din 23 noiembrie îl va interpreta pentru prima dată pe Moș Crăciun, în comedia Ho Ho Ho 2: O loterie de familie.

 Entuziast să mai schimbe registrul interpretărilor sale, preponderent dramatice, primul lucru la care s-a gândit actorul în momentul în care a acceptat rolul a fost fetiţa lui:

„Este pentru prima oară când îl joc pe Moș Crăciun și abia aștept să văd reacția Sofiei când mă va vedea! De altfel, cred că este primul film în care joc și pe care îl va vedea și ea”.

În Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, Dragoș Bucur îl interpretează pe Vlad, un polițist care în timpul liber îmbracă celebrul costum cu barbă în scopuri caritabile. Astfel ajunge și la orfelinat și o cunoaște pe Ema. Dragoș se amuză când ne povesteşte despre rolul pe care îl interpretează:

„Se pare că mă specializez pe roluri de polițist. Am o prietenă actriță care a zis: De-acum încolo, facem cuplu: eu joc doctoriță, tu polițist”. Totuși, recunoaște că nu a ajuns încă la limitele rolului, și nici să se repete; în acest film are parte de o nouă provocare: „Sunt un polițist care, din anumite motive, ajunge să facă pe Moș Crăciun. Un job pe care oamenii îl fac de multe ori pentru bani sau de nevoie se transformă aproape într-o vocație. Devin până la sfârșit un Moș Crăciun adevărat”,

declară actorul.

Alături de Dragoș Bucur, Ho Ho Ho 2: O loterie de familie îi aduce în rolurile principale pe Andreea Marin Bănică, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim și Mirela Oprișor. Patricia Poslușnic, David Petcu și Dennis Christian Caracaș sunt tinerii actori care completează cu succes distribuția filmului, prin interpretarea adorabililor copii de la orfelinat.

O producție MediaPro Pictures, Ho Ho Ho 2: O loterie de familie este un lungmetraj produs de Alma Bacula și regizat de Jesus Del Cerro, imaginea fiind semnată de Viorel Sergovici, iar sunetul de către Viorel Dobre.

Acţiunea filmului o aduce în prim plan pe Ema (Patricia Posluşnic), o fetiță sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat şi care într-o zi are norocul să găsească un bilet de loterie câștigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână și doar de către un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică)  – singurul adult pe care îl cunoaște, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Din 23 noiembrie, Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, continuarea succesului de casă înregistrat acum 3 ani de Ho Ho Ho, filmul care îi aducea în rolurile principale pe Ştefan Bănică şi Bogdan Iancu, va lua cu asalt cinematografele, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.