Blu-ray & DVD – Noutăţile lunii Noiembrie

0
2210
Ascultă acest articol


Pacific Rim DVD, Blu-ray și Blu-ray 3D, The Lone Ranger DVD și Blu-ray și Monsters University DVD și Blu-ray

Pacific Rim BD-Steelbook-3D pack Pacific Rim-BD_3D pack Pacific Rim-DVD_3D pack

CERCUL DE FOC

Titlul original: Pacific Rim

Regie: Guillermo del Toro

Distribuție:  Charlie  Hunnam,  Idris  Elba,  Ron Perlman, Charlie Day

Gen: Acţiune, SF

An de producție: 2013

Filmul se va lansa pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD

Când legiuni  de creaturi monstruoase,  cunoscute  sub numele  Kaiju, încep să atace omenirea,  un război  interminabil  va  provoca  milioane  de victime  şi va consuma aproape toate resursele Pământului.

Pentru a învinge uriaşele entităţi, oamenii construiesc roboţi masivi, conduşi de câte doi piloţi conectaţi printr-o legătură neurală. Însă nici măcar aceste maşinării nu pot învinge creaturile extraterestre, astfel încât este nevoie de măsuri radicale. Acum, viitorul întregii omeniri stă în mâinile a doi eroi neobişnuiţi care vor face echipă cu un robot aparent depăşit de tehnologie.

BD Lone Ranger DVD-Lone Ranger

LEGENDA CĂLĂREŢULUI SINGURATIC

Titlul original: The Lone RangerRegie: Gore Verbinski

Distribuție: Johnny Depp, Helena Bonham Carter,

Armie Hammer

Gen: Acţiune, Western

An de producție: 2013

Filmul se va lansa pe BLU-RAY şi DVD

De la producătorul Jerry Bruckheimer şi regizorul Gore Verbinski, echipa de cineaşti din spatele blockbuster-ul „Piraţii din Caraibe” vine franciza Disney / Jerry Bruckheimer Films „Legenda Călăreţului Singuratic”, o aventură palpitantă, infuzată cu multa acțiune și umor, în care faimosul erou mascat este readus la viaţă dintr-o perspectivă cu totul nouă. Războinicul nativ+american Tonto (Johnny Depp), relatează poveștile nespuse care l-au transformat pe John Reid (Armie Hammer), dintr-un om al legii într-o legendă a justiției, purtând publicul printr-o serie de aventuri de proporţii epice și situatii pline de umor, în timp ce aceşti doi surprinzători eroi învaţă să lucreze împreună și să lupte împotriva lăcomiei și corupției.
În film mai joacă Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson și Helena Bonham Carter.

 BD Monsters University DVD Monsters University

UNIVERSITATEA MONŞTRILOR

Titlul original: Monsters University

Regie: Dan Scanlon

Distribuție: Steve Buscemi, John Goodman,

Billy Crystal, Helen Mirren

Gen: Animatie

An de producție: 2013

Filmul se va lansa pe BLU-RAY şi DVD

Universitatea Monştrilor îi readuce în faţa publicului pe cei doi monştri năzdrăvani, Mike şi Sully, cunoscuţi deja din animaţia mult aclamată şi premiată “Compania Monştrilor”/”Monsters Inc”, care trebuie să se alieze, în ciuda unor resentimente, pentru a câştiga Campionatul de Ţipat.Excluşi din Programul de Ţipat tocmai din pricina rivalităţii dintre ei, aceştia se văd nevoiţi să se înscrie la concursul celor mai înfricoşători monştrii din Universitate pentru a fi primiţi din nou în program. Obligaţi de circumstanţe, cei doi îşi formează repede o echipă care să concureze împotriva celor mai populare frăţii din campus, trecând printr-o mulţime de peripeţii, timp în care prieteniile dintre simpaticii monstruleţi se consolidează puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.