Unul dintre cei mai apreciaţi actori de acţiune ai momentului, Jason Statham îşi ia în serios atribuţiile de părinte şi face tot posibilul pentru a-şi proteja fiica, în filmul exploziv „Homefront: Oraşul fără legi“, din 6 decembrie, pe marile ecrane din ţară.

homefront

Obişnuit cu rolurile foarte dure şi pe cont propriu, Statham a privit scenariul lui Sylvester Stallone ca pe o provocare.

„Jason nu a mai făcut nimic asemănător până acum. Cu Homefront: Oraşul fără legi explorează un nou teritoriu. Are mai mult talent decât crede. Oricine îl cunoaşte la fel de bine ca mine, ştie că a făcut un rol extraordinar. E obişnuit cu rolurile de tip tăcut şi lipsit de emoţii, dar aici veţi vedea o cu totul altă persoană, care dă frâu liber sentimentelor.”,

adaugă Stallone.

În „Homefront: Oraşul fără legi“, Statham este Phil Broker, un fost agent de la divizia antidrog şi, în acelaşi timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scăpa de trecutul violent, Broker se mută împreună cu fetiţa lui într-un orăşel aparent liniştit, în care legea este dictată după bunul plac al unui cartel de traficanţi de droguri.

Când viaţa fiicei lui este pusă în pericol, Broker este forţat să intre în acţiune şi să ia măsuri pentru a-l opri pe şeful grupării mafiote, Gator Bodine (James Franco), un bărbat fără scrupule şi cu vicii periculoase.

„Homefront: Oraşul fără legi“ este distribuit de MediaPro Distribution şi are premiera din 6 decembrie în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex TulcGrand Cinema Digiplex Băneasaong>x Brașov și alte cinematografe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.