Mr. Bean Holiday este un lungmetraj care, după cum v-ați prins deja, îl are în rol principal pe Mr. Bean (Rowan Atkinson) cunoscut pentru interpretarea amunzantă a personajului Mr. Bean încă de la începutul anilor `90.

mr-beans-holiday

Bean este un celibatar nu prea vorbăreț, dar care are un singur prieten care îi este alături dintotdeauna. Acela este Teddy, ursulețul de pluș cu care pleacă într-o excursie în Franța.

Dar cum aici este vorba despre Bean este clar că nu poate fi o excursie obișnuită și liniștită. După cum îl știm pe Bean, din start ne așteptăm la faze amuzante care să ne aducă zâmbetul pe buze.

Acum părerea mea este că acest film este ca o ciorbă reîncălzită, adică merge și nu prea… Nu mai este la fel ca la început. Având în vedere distanța dintre serial și acest film din start am avut o presimțire proastă despre el, adică mi-a fost frică să nu se fi pierdut umorul lui Bean odată cu trecerea anilor.

Și de ce mi-a fost cel mai frică nu am scăpat, umorul lui Atkinson a început să scârțâie și nu mi-a dat același feeling ca și serialul original. Parcă sunt un pic dezamăgit de acest lungmetraj având în vedere universul acestui personaj.

Despre scenariu ce pot să zic, este destul de simplu, liniar și cam previzibil. Aici totul se învârte în jurul posturilor hilare în care este pus Bean și totul se rezumă doar la ele și se stoarce până la ultima picătură din acest personaj, dar după părerea mea cam fără succes.

Un film OK și fără pretenții prea mari, deoarece nu face nimic altceva decât în a ne aduce aminte cât de comic era Bean înainte. Merită o aruncare de ochi în special din partea fanilor popularului personaj, dar și din partea celor care doresc un film lejer.

[rating:3/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.