Din 3 ianuarie, MediaPro Distribution lansează pe marile ecrane „12 ani de sclavie“, o dramă excepţională despre libertate şi egalitate, care a reuşit să obţină nu mai puţin de 7 nominalizări la Globurile de Aur de anul viitor.

twelve_years_a_slave

Născut ca om liber, cu o frumoasă familie şi o reputaţie bună, încrederea în oameni îl aduce pe Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor) în situaţia de a lupta pentru supravieţuire şi libertate, într-o perioadă în care culoarea pielii stabileşte valoarea umană.

Vândut ca sclav, bărbatul trece prin momente de o cruzime insuportabilă, dar şi prin clipe neaşteptate de blândeţe, pentru el rămânând nepreţuite viaţa şi demnitatea sa. În cei 12 ani de sclavie, definitorie pentru destinul său va fi doar întâlnirea cu un aboliţionist canadian, interpretat de Brad Pitt.

Recompensată cu 7 nominalizări la cele mai importante categorii: „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor ”, „Cea mai bună actriţă”, „Cel mai bun actor într-un rol secundar”, „Cel mai bun regizor”, „Cel mai bun scenariu” şi „Cea mai bună coloană sonoră”, emoţionanta poveste a lui Solomon Northup devine unul dintre filmele favorite la Globurile de Aur.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, „12 ani de sclavie“ are premiera pe 3 ianuarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea și Cityplex Brașov și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.