The Nut Job – Andreea Marin o dublează pe Katherine Heigl

În cinematografe din 24 ianuarie.

0
1962
Ascultă acest articol


Aflată la cea de-a doua colaborare în cadrul unui proiect de animaţie, Andreea Marin s-a pregătit acum pentru a dubla vocea unei veveriţe senzuale din animaţia The Nut Job: Goana după alune 3D, pe care, în varianta originală, o interpretează superba Katherine Heigl. Filmul distribuit de MediaPro Distribution poate fi văzut pe marile ecrane din ţară, începând cu 24 ianuarie.

nut_job_ver2_xlg

Despre rolul veveriţei Andie, Andreea declară:

[quote_box_center] „Pe lângă scenariul foarte amuzant, am fost extrem de încântată să joc o eroină, un personaj feminin puternic, care ştie ce vrea de la viaţă şi face întotdeauna alegerile corecte. Andie este un model frumos pentru cei mici. Veselia copiilor nu se compară cu nimic şi dacă eu am contribuit cu ceva prin personajul dublat, mă declar mai mult decât mulţumită.”[/quote_box_center]

Andreea Marin o dublează pe Andie în The Nut Job
Andreea Marin o dublează pe Andie în The Nut Job

Proiectul animat îi readuce împreună, într-o nouă colaborare, pe Andreea Marin şi omul de radio Daniel Buzdugan, în rolurile unor veveriţe poznaşe şi îndrăgostite. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape 20 de ani pe platourile de la TVR Iaşi, unde şi-au început cariera, lucrând împreună pentru prima dată la emisiunea „Ţara lui Piticot”.

Veveriţa Andie este miloasă, caldă, inteligentă şi protectivă. E uşor de înţeles de ce toate vietăţile din parc au încredere în ea. Toate vietăţile… mai puţin Surly. Este devotată muncii sale şi, fie că salvează vieţi, desluşeşte mistere sau doar dă o mână de ajutor, această veveriţă roşcovană excelează în tot ceea ce face. Problema este că Andie devine dependentă de muncă. Deşi este mulţumită să lucreze sub comanda lui Raccoon, cel mai tare îşi doreşte ca toată lumea să se înţeleagă. Calea pe care o alege Andie poate fi primejdioasă, dar poate s-o ducă şi către şefia parcului pe care îl îndrăgeşte din toată inima.

Undeva într-un orăşel imaginar numit Oakton City, neastâmpărata veveriţă Surly şi prietenul său, şobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte îndrăzneţ: sa jefuiască cel mai mare magazin de alune pentru a-şi asigura hrana pe timpul iernii! Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic şi multe alte bunătăţi atrage o gramadă de voluntari. Aşa că cei doi adună o adevarată bandă de animăluţe, care mai de care mai curajoase sau mai… fricoase şi declanşează atacul!

Pentru ca planul lor să reuşească, cei doi au nevoie şi de o echipă de nădejde, dispusă la orice pentru a obţine prada. Astfel intră în joc prietenii lui Surly: narcisistul Grayson, seducătoarea Andie, ratonul Raccoon şi căţeluşa Precious.

Ce urmează este o întreagă aventură, foarte complicată şi foarte amuzantă!

Un film distribuit de MediaPro Distribution, The Nut Job: Goana după alune 3D are premiera pe 24 ianuarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea și Cityplex Brașov și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.