Alb-Negru – Spider-Man 2

"... de ce s-ar mai numi un film Spider-Man dacă nu ar fi cu Spider-Man?!"

0
3119
Ascultă acest articol


După cum am zis la finalul precedentului articol, a sosit timpul să continui aventura lui Spidey. La doi ani după primul film și tot la doi ani de când a fost părăsit de Mary Jane, Peter Parker încearcă să se descurce cât se poate de bine cu viața lui dublă.

Spider-Man-2

Încet, dar sigur lui Peter îi este tot mai greu să își împartă viața între a fi un super-erou, un student și un ajutor de nădejde pentru mătușa May. Nimic mai simplu…

Toate acestea îl determină pe Parker să pună în cui costumul lui Spider-Man și să se concentreze pe unele lucruri mai importante din viața lui, cum ar fi mătușa May sau facultatea.

Acum să vorbim puțin și de Mary Jane, care după despărțirea de Peter și-a continuat viața. A început o carieră de actriță și are un nou iubit. Se pare că ea a trecut destul de bine peste acel moment mai neplăcut din viața e.

Deci Mary Jane cu altă treabă și Parker cu alte probleme mult mai importante pe cap așadar se pare că Spider-Man a fost cam tras pe linie moartă, DAR… de ce s-ar mai numi un film Spider-Man dacă nu ar fi cu Spider-Man?!

Cum unele lucruri nu țin mult așa este și în cazul lui Parker, care nu stă prea mult până să revină în costumul lui Spider-Man, asta și datorită transformării doctorului Otto Octavius (fostul profesor de știinte a lui Peter).  Acesta devine un om de știință nebun… ca să zic așa. Dar are alături de el în plus încă vreo patru brațe de metal controlate de el, deci parcă îi mai înfricoșător decât la prima strigare.

Se pare că Parker nu are cum să îl lase pe Spidey deoparte din viața lui.  Aaa și să nu-l uit pe Harry Osborn. Relația dintre Harry și Peter s-a răcit din momentul în care Harry îl bănuiește pe Spider-Man pentru moartea tatălui său.

Deci această continuare este mai bună chiar decât originalul, în mare parte datorită jocului actoricesc care a evoluat, să zic așa, de la primul film din serie. Mai sunt și alte aspecte bune cum ar fi efectele speciale, care au fost premiate la gala Premiilor Oscar.

Pe ansamblu a fost/este și va fi un film bun care merită urmărit nu doar de fani cât și de oricine altcineva care dorește să afle continuarea povestei lui Spider-Man în viziunea lui Sam Raimi.

Acum, ca și un preview pentru finalul trilogiei, pot spune că pentru mine era perfect dacă seria se termina cu acest film și nu ar mai fi urmat o altă continuare care mai mult a stricat farmecul.

[rating:5/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.