2 Fast 2 Furious continuă povestea din primul film al francizei doar că este un pic diferit față de ce ne așteptam. Și la ce mă refer când zic asta? Păi mă refer la faptul că… stai să vă lămuresc.

two_fast_two_furious_ver6_xlg

Avem una bucată polițist apucat pe căi greșite și acum trebuie să își repare reputația cumva. Spre norocul său se pare că mai are o șansă, el trebuie să lucreze sub acoperire și să prindă un traficant de droguri (chestia asta mi se pare destul de fumată cu traficanții, mafioții, dar până găsim ceva mai bun ne mulțumim cu ce avem). Polițist căzut în dizgrație bifat, traficanți și mafioți care să mențină spectatorul lângă ecran bifat… ce ne mai rămâne? Hmmm.. păi poate doar aliatul, prietenul, omul pe care se poate baza, dar producătorii ne liniștesc și îl aruncă în ”luptă” pe Tyrese Gibson a.k.a. Roman Pearce; un tip cu care nu ai vrea să te afli în contradicție.

Avem toate ingredientele unui film de acțiune pur sânge și care să ne bucure pupilele cu acțiunea sănătoasă și cu sutele de cai putere. Aaaa și era să uit de partea feminină a filmului avem și un agent pe numele lui Monica Fuentes (Eva Mendes) care ajută și ea cum poate la succesul acestui film. Întotdeauna mă intreb cum oare doar cele mai frumoase femei de la Hollywood ajung doctori, agenți speciali, super-eroine sau mai știu eu ce dar probabil este doar o chestie de marketing.

Toate ingredientele au fost puse la loc rămâne de văzut produsul final cum iese și ca idee pot să vă spun că ”ciorba” (să continui în termeni culinari) care a ieșit a fost OK, peste așteptările mele și poate ale altora deoarece după cum ne-a obișnuit Hollywood-ul un sequel este cel puțin cu vreo două, dacă nu mai multe, trepte mai jos decât originalul dar acest film este o excepție (printre puținele).

Per ansamblu a fost un film mai mult decât vizionabil chiar recomandabil mai departe. Eu zic că merită toate aplauzele pentru ceea ce a reușit și mai ales pentru că a dus mai departe povestea pentru împătimiți cailor putere și a motoarelor monstruoase.

Și în încheiere aș vrea să zic un Rest in Peace, Paul Walker! Cu toate că îi cam târziu.

[rating:4/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.