Alb-Negru – Ice Age

0
1584
Ascultă acest articol


Un film clasic, pot să zic al genului animație. După ce v-am vorbit despre Ice Age 3: Dawn of Dinosaurs a venit timpul să vă povestesc câteva lucruri și despre Ice Age; film ce deschide această trilogie care v-a continua în acest an (2012) cu încă o parte a francizei: Ice Age: Continental Drift.

 Filmul se prezintă excelent; una din animațiile preferate ale mele alături de cele de la Pixar. Filmul îi prezintă pe Sid care a fost uitat de familie în urmă, Manny un mamut singuratic și Diego un tigru „trecut de prima vârstă” care migrează spre Sud în căutarea unei clime mai calde, dar să nu îl uităm și pe Scrat, veverița care face senzație cu nuca „buclucașă” pe care încearcă să o prindă, dar v-a trebui să se străduiască din greu.

Pelicula este regizată de Carlos Saldanha, cel care a regizat întreaga serie Ice Age și alte câteva filme de animație (Robots, Rio) și câteva scurt-metraje legate de Ice Age, sper să mai facă câteva filme de animație bune și de calitate până atunci vă recomand să vedeți acest film de animație care te binedispune și nu ai cum să te plictisești când îl privești.

Ionuț

[rating:4.5/5]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.