Ascultă acest articol


În data de 7 noiembrie va avea loc premiera comediei Bărbați Mișto în cinematografele din întreaga țară. Filmul este o producție Irlanda/UK, iar regia este semnată de John Butler. Este primul titlu distribuit de compania Freealize în cinematografe.

Este un film despre prietenie, dragoste, curaj, regăsirea de sine și…hituri U2, presărat din plin cu umor de replică, de situație, de caractere sau absurd. Este o comedie perfectă cu #bărbațimișto îndrăgostiți sau în căutare de #femeimișto, care dezvăluie adevăruri din viețile și sufletele unor oameni pe care e foarte ușor să îi iubești și ți-e drag să îi descoperi așa cum sunt.

Faceți cunoștință cu Fionan (Hugh O’Conor), genul de bărbat modern, dar liniștit, căruia nu-i plac petrecerile burlacilor, dar e dispus să participe la a lui de dragul logodnicei sale. Viitoarea mireasă, Ruth (Amy Huberman), îl convinge pe Davin (Andrew Scott), cavalerul de onoare, să meargă cu mirele și prietenii lui ”măcar la munte” înaintea nunții, chiar dacă este mijlocul lunii noiembrie. Fără prea multă tragere de inimă, Fionan acceptă să meargă, dar continuă să facă tot posibilul pentru a-l împiedica pe fratele lui Ruth, un mascul Alfa notoriu cunoscut sub numele de “Bormașina” (Peter McDonald), să li se alăture și să le distrugă weekend-ul liniștit. Cu toate acestea, Bormașina îi găsește și îi îndrumă pe toți într-o emoționantă și hilară călătorie de auto-descoperire, în sălbăticia zonelor muntoase specifice Irlandei.

Nu contează dacă ești de modă veche, un macho, un bărbat modern sau un om de familie. Dacă ești capabil să fii onest din punct de vedere emoțional, ești foarte curajos.

Și asta înseamnă să fii bărbat, să înfrunți adevărul și să fii curajos. Bărbații aceștia sunt niște BĂRBAȚI MIȘTO.

[pull_quote_center]„M-am atașat de personaje din primul moment, de povestea lor, tot ce mi-am dorit atunci când am văzut filmul a fost ca povestea să ajungă la câți mai mulți oameni. Suntem prea mult ghidați de automatisme și reguli și prea puțin de emoție. Bărbați Mișto îi va face pe spectatori să râdă din toată inima. “[/pull_quote_center]

declară Ileana Cecanu, fondatoarea firmei Freealize.

[pull_quote_center]Campania de promovare pentru Bărbați Mișto este construită ca să „susțină și să însoțească cu aceeași energie povestea filmului ; e o campanie- aventură unică, legată de mari prietenii și dorința de a descoperi ce înseamnă cu-adevărat să fii #barbatmișto într-o #Româniemișto. Prin intermediul ei ne dorim să spunem povești adevărate, să facem publicul să rezoneze, să empatizeze, să se recunoască și să-i oferim entertainment de calitate, în toate formele lui. E o campanie cu umor, emoție, #barbațimișto, #fetemișto, o comunitate cu #întâmplărimișto și multă umanitate și emoție“,[/pull_quote_center]

adaugă Ileana Cecanu.

Campania este concepută și implementată de Freealize în parteneriat cu Antz, Good Hands, Partnership for Arts, Cinewerkstatt, Bracaj și se bucură de participarea extraordinară a distribuitorului german Drei-Freunde.

Sedinta foto pentru teaser poster a fost realizata de Adi Marineci, cu sprijinul SARTO (www.sarto.ro).

Pagina facebook comunitate Bărbați Mișto: https://www.facebook.com/barbatimisto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.