Se apropie iarna și nu mai este mult până când ne vom bucura de magia Sărbătorilor de Crăciun. Intrați în atmosfera Sărbătorilor de iarnă urmărind, începând din 17 noiembrie, de luni  până vineri, câte un film dedicat Crăciunului, numai la Diva!

a-christmas-wedding-date-5

Carol, e Crăciunul! (It’s Christmas, Carol!), Nuntă de Crăciun (A Christmas Wedding Date), Bătălia beculeţelor (The Battle of the Bulbs), Vitrina de Crăciun (Window Wonderland), Ghici cine cântă de Crăciun (Guess Who’s Coming to Christmas), O, brad frumos (Fir Crazy/Oh, Christmas Tree) sunt doar câteva dintre filmele pe care le vom vedea în această perioadă la Diva. Pe lângă titluri deja consacrate, Diva are și premiere, în zilele de vineri, începând cu Excursie de Sărbători (Holiday Road Trip), pe 21 noiembrie. Ashley Scott și Patrick Muldoon sunt doi angajați ai unui magazin cu produse pentru animale de companie care, în urma unui turneu de Crăciun al unui cățel celebru, devin mai apropiați.

vitrina-de-craciun

În Dorința de Crăciun  (All I Want for Christmas), difuzat pe 28 noiembrie, Sara Armstrong (Gail O’Grady) devine vedetă fără voia ei după ce fiul său câștigă un concurs spunând că singurul lucru pe care și-l dorește este un nou soț pentru mama lui. Ea începe să iasă la întâlniri cu diverși bărbați, dar există, oare, dragoste adevărată în lumina reflectoarelor?

o-brad-frumos

Urmăriți, așadar, filmele de Crăciun de la Diva: din 17 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 17:00, numai la Diva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.